Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci są w stanie zakochać się w takiej dziewczynie ?

Polecane posty

Gość gość

Odpowiedzcie SZCZERZE. Mam na myśli prostolinijna (szczera,bezpośrednią,naturalna )dziewczyne. Energiczna i bezinteresowna. Czy faceci szczerze zafascynuja się taka kobieta ? Czy może związa z jakiegoś powodu,ale wzdychac będą do innych?

Gość gość
W ślicznej jak najbardziej, w ładnej też, w przeciętnej z urody być może, a w brzydkiej też, choć szanse są mniejsze.

Gość przerost tresci nad forma
nie, ponieważ jest głupia co dowodzi założony temat. gdyby ludzie zakochiwali się w 3 cechach to każdy byłby zakochany w kilkudziesięciu procentach populacji.

Gość Turkuć
Jak dla mnie to jest opis niemal idealnej dziewczyny.

Gość gość
17:55 Nie mów, ze wszyscy zakochują się tylko w wyglądzie. 17:56 Nakreslilam ogolny opis w kilku słowach.Myslalam, ze wiadomo o jaki typ chodzi :o.

Gość gość
Turkuc, a Ty jaki typ osobowości prezentujesz?:) Tylko mówię o zakochaniu, fascynacji, a nie tylko podnieceniu :D

Nakreslilam ogolny opis w kilku słowach.Myslalam, ze wiadomo o jaki typ chodzi>nakreśliłaś obraz połowy populacji bo jakby połowe porpsić o swoja charakterystyke to mniej wiecej by napisala m.in. to co ty.

Gość gość
Połowa populacji jest bezinteresowna? :P To może wkleję opis (o mnie)

Gość gość
zalotna, zmysłowa kobieta która zna siebie i wie czego chce lubi być w centum uwagi, jest pełna energii, godności i wdzięku, ma duży temperament, zwraca na siebie uwagę, jest bardzo atrakcyjna, ma powodzenie u facetów a ona sama jest dla nich wyzwaniem, często oznacza kochankę... W przyjaźni bardzo wierna i lojalna, jest lubiana za swoje złote serce które okazuje i zwierzętą (zwłaszcza kotą) i ludziom, dba i kocha naturę, jest bardzo hojna, do nikogo nie odwróci się plecami, pomoże i wesprze każdego bezinteresownie. Ma ogromną siłę przebicia, przyciąga do siebie ludzi, łatwo się zaprzyjaźnia ze wszystkimi bo jest tolerancyjna i wyrozumiała. Nie polecam z nią walczyć, ostra jest i marne szanse na wygraną... często ma wpływy, jest niezależna, dominująca, przebiegła i inteligentna, do tego uparta gorzej od osła bo osła to przynajmniej można przekupić marchewką a ją? Ni c***a... jak się uprze to dąży do celu jak burza, twardy z niej przeciwnik... z ogromną dumą i honorem - prędzej zginie niż podda, do tego jest duże prawdopodobieństwo że mamy do czynienia z czarownicą i to urodzoną. W domu dobra i czuła matka, przykładna żona, kocha swoją rodzinę i zrobiłaby dla niej wszystko, jednak jak to się mówi kobieta zmienną jest i Królowa Buław wyjątkiem nie jest, często ma huśtawkę emocjonalną i czasem trudno ją zrozumieć, jest także często wrażliwa ale raczej nie pokazuje tego - chowa się za maską twardej bo doskonale wie, że ktoś może jej słabe strony wykorzystać przeciwko niej a ona sobie na to pozwolić nie może! xD Więc wbrew temu co pokazuje często Królowa Buław bierze wszystko co siebie i cierpi w środku przez co jest podatna na depresję i załamania nerwowe - jednak o dziwo to wcale nie umniejsza jej siły, na przekór wszystkiemu ona sobie radę da i to sama (nie lubi jak ktoś jej pomaga, chce wszystko robić sama) jest zbyt dumna na to aby pokazać słabe strony (chyba że przed przyjaciółmi) dlatego często ludzie ją podziwiają i wzorują się na niej, zadziwia ich jej siła i zaradność - często biorą z tego, że osoba o której mowa miała cieżkie dzieciństwo... W pracy to prawdziwa bizneswoman, wszystko załatwi, wszystko zorganizuje, ma smykałkę do interesów i świetnie obraca gotówką.

nie, myślę że bezinteresowne top nie jest nawet 5 % ale gdyby mieli napisać SAMI o sobie to połowa by napisałą że jest bezinteresowna :D ja to napisałem, a nie że jest bo to dwie różne rzeczy. na tym forum np. 50% kobiet jest piękna, mądra, inteligentna i świetnie gotuje a zarazem piszą że nikt ich nie chce(nie żę oni nie chcą ale zę ich bo znowu przekręcisz). taka irracjonalna sprzeczność a jednak ludzie nadal to piszą od lat nie dostrzegając że to absurd, bo aby dostrzec to musieliby krytycznie spojrzeć na siebie

Gość gość
To może faktycznie dla flegmatyka energiczna babka jest ok.Ale tak ogólnie jako mezczyzna może mi powiesz co faceci sądzą o takich jak ja?

zwierzętą (zwłaszcza kotą) i ludziom, dba i kocha naturę, jest bardzo ch*jna,>>>> skoro gustujesz w takich osobnikach,a musisz gustować skoro ktoś wie jaki masz temperament bo osoba z boku tego akurat wiedzieć nie może :D to szczerze ci współczuję :D dobrze że nie napisałaś że jesteś mądra więc się nie będę czepiał, ale w połowie zdanai 3 byki walnąc to trzeba być naprawdę miszczem :D jeszcze zestawiać zwierzętą,kotą i ludziom mistrzostwo świata :D

Gość gość
Zdaje sobie sprawę ze kazdy myśli o sobie lepiej, Ty też.Ja staram się od dawna spojrzeć na siebie krytycznie i nie jestem do końca zadowolona z siebie. Pracuje nad soba.Ten opis wyżej odzwierciedla mnie w 100%. Bezinteresowna jestem, kazdy mi to mówi juz od dzieciństwa. Pomagalam bezinteresownie,czesto anonimowo, nie po to by poczuć się lepiej jako czlowiek, tylko żeby u kogos wywołać uśmiech,odciazyc, nie tyle dac nadmiar czegos jak większość, a nawet poswiecic się z przyjemnością i z zaangazowaniem załatwić cos dla innej osoby .Nie mam też problemu zaprzyjaznic sie nawet z bezdomnym czy z tzw przegrywem jeśli kogos polubie, to nie ma znaczenia.W szkole podstawowej był taki chłopak z patologicznej rodziny, zbierał smieci,puszki,które potem sprzedawał.Czasami szukał tam jedzenia nawet... kazdy sie z niego śmiał.Był popychadlem.Ja zawsze mu dałam a to kanapke a to jakieś przybory itd.W końcu się zaprzyjaznilismy.Pół klasy mnie odtracilo,ale miałam to gdzies :D Sama jestem z dobrego domu,ladna i kazdego to dziwilo, a nawet zaczęli się mnie brzydzic.Przykro mi było ale cóż

Gość gość
Jezu ale się czepiasz.Ja tego nie pisałam.To jest tekst z neta i owszem,inni mogą być podobni dlatego tak idealnie to pasuje do mnie.

opis z netu nie może idealnie pasować do ciebie ty siebie widzisz w krzywym zwierciadle a teraz jeszcze na siłe dopasowujesz siebie do opisu. ile ty masz lat 10 ? że sama siebie nie potrafisz opisać tylko wklejasz opis na 50 zdań którego na forum i tak nikt nie rpzeczyta bo albo błedy albo styl w którym jest napisany powoduje że czytelnik po 3 zdaniach ma dośc. probowałem 3 razy i nie jestem w stanie tych bredni które wkleiłaś przeczytać a błędy mnei nie rażą. idealnie pasuje do ciebie tekst o jakiejś królowej buław ? zdrowa jesteś ? miałaś w rodzinie przypadki chorób psychicznych ?

Gość gość
To lepiej ty się zastanów co gadasz,bo chyba leków nie wziąłeś.Jak się nie znasz to wynocha.

Gość gość
Może się w takiej zakochać, pod warunkiem że jest też ładna, zgrabna i ma duży biust.

Gość gość
Pod warunkiem, ze... A to milosc stawia warunki?

Jak się nie znasz to wynocha. >>>zapomnialas dodac ze jestes kulturalna i szanujesz zdanie innych :D oraz nie popadasz w agresje bo jestes opanowana :D

Gość gość
Jakby jeszcze dobrze possała orzeszki to bym ją brał

Gość gość
Ale o co chodzi z tą królową buław? To jakiś bełkot z horoskopu czy pseudopsychologiczne brednie z poradnika dla gospodyń domowych?

Gość gość
z poradnika dla gimbusów z działu sprawdź jaka jesteś.

Gość gośćkrólowabuław
Jestem kobietą i zachwycił mnie ten opis goscia 18:16 o królowej buław..momentami czułam sie jakbym czytała o sobie

Gość gość
Taka kobieta o jaką pyta autor zachwyci wielu facetów zwlaszcza jesli do tego jest ładna

Gość gość
gospodyn domowych mowisz? To jest najseksowniejsza i najwspanialsza kobieta,w przeciwieństwie do każdej innej jest szczerze ubostwiana.

Gość gość
Co za bzdury, po pierwsze faceci sa różni i kazdy ma inny model kobiety po drugie pierwsze słyszę o jakiejś królowej bulaw brzmi jak z bravo girl albo z jakiegoś horoskopu czy innego badziewia a ten opis brzmi jak bełkot jakiegoś ćwierćinteligenta.

Gość gość
"po drugie pierwsze słyszę * co za idiotyczne wyrazenie nie cierpie

Gość gość
aleee mam ochotę strzelić ci w głowę słownikiem....