Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dr dolittle

seks u lub z lekarzem

Polecane posty

Gość dr dolittle

Czy zdarzyła się komuś taka sytuacja. Seks z lekarzem, pielęgniarką, czy podczas badania któremuś zesztywniał lub którejś zrobiło się mokro i wynikła jakaś dziwna lub fajna sytuacja. Opisujcie tylko bez bajko pisania.

Gość gość
Ja zawsze mam męża przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i porodach. Raz stanął ginekologowi podczas badania oboje widzieliśmy z mężem.

Gość gość
Ja chodze do ginekologa sama i zawsze mam termin jako ostatnia pacjentka i zawsze jestem porzadnie przebadana On mogl by byc moim ojcem ale jest super i ma wspanialy sprzet do badania , a tego lekarza polecila mi moja mama, bo ona tez uwielbia byc dobrze przebadana

Gość gość
Gdy idzie sama partnerka na badanie cipki to zwykła k***a bo intymność należy do partnera. Ja zawsze mam męża przy każdym badaniu cipki i wspierał porody nie wstydzę się męża! !

Gość gość
gość dziś Kurwa to Ty jesteś jedańcu p[odającyu się za kobiece szmaciarzu .. nie wstydzisz sie nawet tego ze jestes takim poyeben na forum ty szmato jedna

Gość gość
gość 2016.11.25 To mój wpis.. dodam że mąz zapał ginekologa za k****a wyjął go patrząc mu głęboko w oczy i zaczał ssać też patrzac mu w oczy.. ginekolog oszalall.. tryskal na mnie i na męza

Gość gość
Wolę telefoniczny seks,korzystam z http://www.seks-telefon24.pl/ bo jest tanio i dyskretnie, fajne laski, napalone i robia wszysco co zapragnę

Gość gość
Mnie stanął u lekarki na badaniu bo bardzo mi się podobała, była mega seksowna. Wysoka, zgrabna blondynka.

Gość gość
Byłem u pani urolog jak mi badała prostatę to mi tak staną, że myślałem ,że go rozerwie.