Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duże problemy z dziewczynami

Polecane posty

Gość gość

Ogółem to mam 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny i jakoś nie widzę szans zbytnio by to zmienić , jakoś nie widzę siebie w roli bym miał znaleźć dziewczynę (trochę pokrętnie to napisałem) , jak znaleźć dziewczynę ?

Gość gość
Najszybciej znajdziesz w klubie nocnym lub przy trasie lodzik 5dych w centrach handlowych też są ale trzeba mieć grubszy hajs,na necie łatwo wyrwać świnie tylko musisz podesłać jej fotkę ładniejszego kolegi

Nie słuchaj tego wyżej. Autorze, a dlaczego uważasz że nie widzisz szans? Nie dołuj się. Fajne osoby można poznać w kawiarniach, na basenie, w parku. Jeśli masz jakieś zainteresowanie to je rozwijaj bo to jest wielki plus

Gość gość
Od praktycznie zawsze miałem trudności z nawiązywaniem kontaktów , a dokładnie z budowaniem więzi czyli rozpoczniesz rozmowę i druga osoba czuje się przy tobie tak z***biście , że chce się z tobą dalej spotykać , zakochuje się itp. , ja mam tak , że tylko idę do towarzystwa ludzi to od razu jestem spięty , tak z automatu , nawet za bardzo tego sam nie kontroluje , nie umiem się odnaleźć z dziewczynami. Umawiałem się z dziewczynami poznanymi na szybkich randkach i wszystkie znajomości kończyły się na jednym spotkaniu , jedynie z jedną pospotykałem się dłużej , ale traktowała mnie tylko jako kumpla , a jak znalazła chłopaka to mnie olała. Z neta i na ulicy poznałem kilka lasek tez i historia podobna , we większości nie zainteresowane , albo tak spotkały się byleby się spotkać. Co do moich zajęć to pracuje w spedycji , a interesuje się chodzeniem na siłownie , psychologią , filmami , od kilku dni zacząłem interesować się książkami bo byłem ostatnio na spotkaniu klubu książki w bibliotece.

Gość gość
A co do parku , basenu , kawiarni to raczej ciężko , bo tam nikogo się nie zna , a ludzie na ogół zbyt otwarci to nie są , zazwyczaj nie są za-chętni do rozmowy , chyba , że jest się mega dobry w otwartości do ludzi to tak , ale tak poza tym to bardzo trudno tak kogoś poznać...

Gość Turkuć
W klubie książki nie ma nikogo ciekawego?

Gość gość
Ostatnio jak byłem to były w wieku tak 30+ a wręcz nie które podchodziły pod wiek emerytury... , serio , najmłodsza osoba to miała z 30-pare lat a kolejne to były już pod 40-dziestce itp.

Gość gość
ogółem to lipa jest i zapewne nic i tak się nie zmieni...

Gość gość
Więc w sumie tracę tylko czas pisząc ten temat