Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sela3

Czy dziewczyna musi sie masturbowac jak nie ma faceta?

Polecane posty

Gość gość
To jeszcze raz ja z 20:24 Jak ktoś pisze na forum to szuka pomocy i ja po przeczytaniu bosej dochodzę do przekonania że sela szuka pomocy w znalezieniu argumentów do strzelenia se pierwszej palcóweczki. Niniejszy ogłaszam GŁOSOWANIE. Kto jest ZA tym, żeby autorka się zmasturbowała? Kto PRZECIW? Kto się WSTRZYMAŁ? Czas start!

Gość gość
Jestem w lekkim SZOKU. Erotyczny to największa zbieralnia zboków, dewiantów, pederastów, młodych walikoników i starych koniotrzepów i NIKT tu nie jest za tym że by się autorka zmasturbowała?? SZOK k****.

Gość sela3
@ bosa we mgle dziś Sela3 nie wiem w jakim jesteś wieku ale ja jestem na studiach i powiem Ci, że trzymaj się od masturbacji z daleka. Był okres w moim życiu, że tego spróbowałam i szybko wpadłam w nałóg. Naprawdę ciężki nałóg i potem bardzo ciężko jest z tego wyjść. Dzięki Bogu udało mi się wydostać z tego bagna i dziś jestem czysta a Ty tym bardziej pozostań czysta. Mam jednak wrażenie, że Ty ciągniesz ten temat bo podświadomie chcesz być przekonana do masturbacji. Nie powiem co studiuję ale to kierunek pokrewny z psychologią. Alkoholik który postanowił, że nie pije czasem szuka pretekstu aby właśnie wrócić do kieliszka. Np. podświadomie szuka sposobności, żeby pokłócić się z żoną. Pokłóci się, aha no to teraz może pójść zalać robaka, bo go zdenerwowała. Ty robisz coś podobnego. Oficjalnie mówisz, że nie chcesz, a nieoficjalnie nie opuszczasz żadnej okazji, by popisać o tym, by poprzyglądać się sobie w lustrze, by dotknąć się. Pytasz na forum czy to ma sens a kiedy dostajesz odpowiedzi, że nie ma sensu, to znowu wracasz do pytania w nadziei, że ktoś Cię tu przekona. Ty chcesz być przekonana. Ja mówię Ci to jako przyszła profesjonalistka w zawodzie pokrewnym z psychologią. Dlatego przestań udawać sama przed sobą i jeśli naprawdę nie masz zamiary tego robić to nic prostszego jak zaprzestać kontynuowania tego wątku. x Bosa we mgle mylisz się co do mojej osoby. Jak bym chciała to bym to zrobiła bez pytania nikogo o zgodę.

A więc jednak wróciłaś do wątku, sela. Czyli miałam rację. Gdybyś nie szukała na forum potwierdzenia dla decyzji którą już w sercu podjęłaś nie wróciłabyś tu. Ty chcesz się nasturbować. Chcesz ale jednocześnie chcesz przed samą sobą udawać namówioną do tego, że to inni Cię namówili, inni pchnęli Cię na drugę samogwałtu, inni są winni, nie Ty. Ty jesteś tylko ofiarą ich namów. Mam rację, sela? O to Ci w rzeczywistości chodzi, prawda? Nie odpowiadaj. Ja stąd spadam a Ty rób jak chcesz.

Gość gość
gość dziś dodam czwartą opcję: KTO IDZIE SIĘ NAPIĆ? :P

Gość gość
bosa ty tak w kazdym temacie pieprzysz od rzeczy? idz na forum lekarskie i tam stawiaj psychoanalizy a tu daj dziewczynie spokoj. jest dorosla to sama podejmie decyzje.

Gość gość
Z tym straszeniem konsekwencjami braku rozładowania to bym nie przesadzała - każdy jest inny i ma inne potrzeby. Ja osobiście uważam, że masturbacja może mieć faktycznie świetny wpływ, dlatego polecałabym Ci jakiś prosty wibrator czy niedrogiego motylka - sama się przekonasz czy to coś dla Ciebie. Zajrzyj na abcerotyki.com.pl, z hasłem ABCMI jest rabat.

Gość gość
Moim zdaniem powinnas sie masturbowac zeby nauczyc sie orgazmu :-) Moja dziewczyna nie miała go nigdy a ja nie potrafię jej doprowadzic bo ona sama nie wie jak mam to zrobic...

Gość sela3
Stało się. Jest mi teraz głupio samej przed sobą :(

Gość gość
dlaczego?? nie podobało ci się?

Gość sela3
Głupia ciekawość. Wcale mnie do tego nie ciągnęło. Czuję się podle jak nigdy :(

Gość gość
Musiałaś mieć kiepski orgazm. Współczuję :O

Gość sela3
Skąd możesz wiedzieć jaki był? Jestem zła na siebie bo nie zamierzałam ulegać a uległam. Nawet nie dlatego, że mnie ciągnęło bo wcale nie ciągnęło. Rozmawiałam o tym dziś z siostrą. Byłam w szoku bo ona to robi a jest młodsza ode mnie. Nie wiem ale jakoś wjechało mi to na ambicję. Poszłam do łazienki i spróbowałam. Co za głupota.

Jakoś nie jestem zdziwiona. Ani tym, że to zrobiłaś, ani tym, że tak się teraz czujesz. Od razu wiedziałam, że to się tak skończy.