Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Za艂amana987654321

Zdradzil

Polecane posty

Go艣膰 Za艂amana987654321

Witam, jestem z moim partnerem ponad 4 lata. Wczoraj kiedy wr贸ci艂am z pracy nie by艂o go w domu, wr贸ci艂 dopiero oko艂o 5 rano. My艣la艂am ze mia艂 z kolegami m臋ski wypad na miasto. Rano niestety nie zd膮偶y艂am z nim porozmawia膰 bo sama mia艂am na ranna zmian臋 do pracy. Dzisiaj wracam, on 艣pi pijany. Sprawdzi艂am mu telefon a w nim zdj臋cie, zrzut z ekranu strona z anonsami erotycznymi i zdj臋cie dziewczyny z numerem telefonu, kt贸ra przyjmuje w dzielnicy w kt贸rej mieszkamy. Zdj臋cie zrobione przed 23 wczoraj. Jestem przekonana ze tam sp臋dzi艂 swoj膮 noc. Jestem za艂amana. Chce mi si臋 p艂aka膰, a serce mi wali jak oszala艂e.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Dostawa艂 by w domu nie szuka艂 by na boku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Za艂amana98765431
Nigdy nie odmawia艂am mu sexu, wr臋cz przeciwnie. Chce mi si臋 p艂aka膰, czuje si臋 jak zwierze z艂apane w pu艂apk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kt贸rej by si臋 tu nie spyta膰 to ka偶da twierdzi 偶e jest demonem seksu. Wasi faceci jakby to s艂yszeli umarli by ze 艣miechu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie przejmuj si臋 tymi g艂upimi odpowiedziami. Tw贸j facet jest idiot膮. Zawi贸d艂 twoje zaufanie. Pytanie co z tym zrobisz. Wybaczysz czy rzucisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zalamana987654321
Nie wypowiadam si臋 za inne kobiety. Demonem seksu nie jestem, ale bardzo go lubi臋 i niczego nie odmawia艂am swojemu facetowi. Jest si臋 razem mi臋dzy innymi po to, 偶eby razem si臋 siebie uczy膰 nawzajem i by膰 na siebie otwartym. Nie wiem co mam zrobi膰. Mam tyle my艣li w g艂owie. Jestem przekonana, ze jak mu jutro poka偶e to zdj臋cie to si臋 wszystkiego wyprze. B臋dzie udawa膰 idiot臋. Najlepsze jest to, ze kilka dni temu nawet z nim o tym rozmawia艂am to powiedzia艂, ze jakby chcia艂 mnie zdradzi膰 to najpierw by si臋 ze mn膮 rozsta艂 i nie komplikowa艂 mi/nam 偶ycia. Czuje si臋 jak idiotka. Wiedzia艂am ze nikomu nie mo偶na ufa膰 w Stu procentach, ale i tak czuje si臋 jak przegrana. Jakbym sama siebie oszuka艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e on nie zdradzi艂? Mo偶e jest jakie艣 wyt艂umaczenie? Nie broni臋 go i nie jestem naiwna,ale mo偶e warto z nim pogada膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zalamana987654321
To po co mu by艂o to zdj臋cie? Co mi powie? Ze dla kolegi? Czy si臋 rozmy艣li i tu艂a po dzielnicy do 5 nad ranem? Mo偶e jeszcze jaka艣 inna bajk臋 wymy艣li kt贸ra mi nie przysz艂a do g艂owy. Brzydz臋 si臋 go. Nie uwierz臋 ju偶 w 偶adne wyt艂umaczenia. Mo偶e to nie pierwszy raz, ale tym razem by艂 za ma艂o ostro偶ny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyka偶 troch臋 cierpliwo艣ci i upewnij si臋 na 100% tylko dyskretnie je艣li ci臋 zdradza to kopa w zad .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem co powie i jaka jest prawda. Je偶eli zdradzi艂 to koniec, ale musisz mie膰 pewno艣膰. Pogadaj z nim, poszukaj dowod贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Za艂amana987654321
Teraz 艣pi pijany. Najch臋tniej bym ju偶 dzisiaj przywali艂a. Jestem cierpliwa bo dam mu si臋 jeszcze wyspa膰 przed burza, kt贸ra jutro go czeka. Znam go i wiem 偶e b臋dzie si臋 wypiera膰. Nie jest mi 艂atwo i czuje ze dzisiejsza noc b臋dzie nieprzespana. Powie ze sobie co艣 ubZduralam i to jaki艣 偶art ze strony koleg贸w albo jeszcze co艣 innego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zalamana987654321
Ju偶 mu ustawi艂am tapet臋 w telefonie z rym zdj. Obudzi si臋, pierwsze co zrobi to sprawdzi na telefonie kt贸ra godzina, a tu zonk.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No i nie tak na razie udawaj 偶e nic nie wiesz i spokojnie zbieraj dowody bo jak zrobisz awantur臋 to on b臋dzie bardziej ostro偶ny i nie udowodnisz mu niczego .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰_xx
nie prwada ze jaby nie brakowalo by mu w domu to by nie zdradzil, moja baba ciagle nie chce sexu, a zdradzal mnie na boku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Za艂amana987654321
Ale co mam mu jeszcze wi臋cej udowadnia膰? Brzydz臋 si臋 nim. Dwa dni temu jeszcze uprawiali艣my seks, a tu znajduje takie zdj.? Nie b臋d臋 ukrywa膰 ze wiem. Nie umiem i nie chce. Ma si臋 do mnie rano przytula膰 itd nie znios艂abym tego. Jak tylko rano wstan臋 to mu powiem ze to koniec i nie chce go wi臋cej widzie膰. Nie si臋 pakuje mo偶e Pani z og艂oszenia go przyjmie. Tylko nie wiem na ile nocy starczy mu pieni臋dzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie s膮dz臋 , 偶eby sp臋dzi艂 z ni膮 noc. dziewczyny z anons贸w raczej nie przyjmuj膮 na nac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To b臋dzie musia艂 poszuka膰 takiej kt贸ra przyjmuje z nocowaniem

Udost臋pnij ten post