Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinaRad

Promocje z okazji Czarnego Piątku

Polecane posty

Gość PaulinaRad

W PL jeszcze nieznane tak jak za oceanem i nie chodzi mi o zakupy w kraju, ale w Chinach wczoraj się dowiedziałam przypadkiem o promocjach, sprawdziłam kurtkę 22$, a dziś kupiłam za 8$ adres po goo daj kropkę goo gl/kqwesm moja kurtka ;) oczywiście na prezent dla mojego mena w decathlonie były podobne za 150 ;D Przy tych cenach 0 dodatkowych opłat

Gość Edwardooo
Da się kupić wiele rzeczy dużo taniej bo to taka promocja i jest masa sklepów, które je prowadzi. listę takich sklepów zrobili na tym forum, po tnij wstawić . bo adresy tutaj nie wochdzą tiny pl/gcnkj Ja sobie kupiłem smartfona w promo za 80$, który najtaniej w sklepach jest po 120$ także opłaca się

Gość zocha1994
ja w sferisie kupiłam wczoraj ebooka i za pół ceny dostałam słuchawki :)

Gość Arek766
Ja polecam abcerotyki.com.pl, rabat nalicza się po wpisaniu hasła ABCMI. Mi udało się wyhaczyć prezet na mikołajki dla dziewczyny :)

Gość gość
Sklep Duka ma promocję aż do końca grudnia, jak sie na ich stronie https://dukapolska.com/ zrobi zakupy za 250zł wzwyż to przy wpisaniu kodu VISKA16 nalicza się 25% rabatu :)

Gość grabarczyk
ja wyhaczyłam buty w ccc z 15% obniżką i nowego smartfona w sferisie -30% z ubezpieczeniem

Gość wiikiii
Co chwilę można trafić na bardzo fajne promocję ostatnio buty kupiłam w ccc z rabatem 50% i oświetlenie w sferisie z rabatem 20%