Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bez wyzwisk pięćset plus jedno dziecko .

Polecane posty

Gość gość
tu autorka widzę ze ładnie sobie temat poleciał beze mnie . zakończyła czytać na wpisie z pierwszej strony .nic tylko nogi rozłożyć ? a co ja od nich pobieram ? nic . a tak samo płaciłam podatki pracując i tak samo płaci mój mąż . żeby ci krowo nigdy nic nie przyznali .

Gość gość
dziś No i co ? Nie wieże aby ktoś odwoływał ślub dla 500plus nawiedzona jesteś!

Gość gość
Proste jak drut,Polak to złodziej,nie myśli czy wypada, jest bez twarzy,nie rozumie że pieniądze 500+ dostaje od narodu bo rząd by im dać zabierze innym etc. o wielkie g.....byście od nich dostali. Teraz będzie się patologia kopulowaći udawać samotne matki by okradać tych ktorzy na nich pracują.Żenada

Gość gość
Ktoś mnie policja straszy ?:D A co ja zrobiłam niezgodnego z prawem ? Ze się pytam o dochód ? I tak wyliczyłam ze go nie przekraczamy i co ? Nigdy z mopsu nie korzystałam i uważam że też mi się należy również podatki płaciłam i płaci moja rodzina .

Gość gość
20:36] A ja " WIERZĘ" bo byłam na "wieży" ortografia ci sie kłania

Gość gość
I to ja zaraz zgłosze ta nawiedzona co mnie porównuje do kobiety która umyślnie zabiła swoje dziecko jesteś kobieto chora . Lecz się faktycznie .

Gość gość
20:42] ze swojego podatku i twojej rodziny mozesz sobie kupił margaryny a nie co miesiąc 500

Gość gość
Specjalnie tak napisałam abyś dostrzegła sarkazm

Gość gość
gość dziś Jak na razie to ja pracuję na twoje dzieci. A czy twoje dzieci będą pracowały na moją emeryturę nie wiadomo. Nie wiadomo czy będą w ogóle pracowały, czy zostaną w Polsce, czy dożyją. Może zwyczajnie będą się rozmnażać i żyć na zasiłkach, a nasze pokolenie i tak nie dostanie żadnej emerytury.

Gość gość
srali muchy,będzie wiosna:) sarakzm ha ha ha

Gość gość
dziś I to ja zaraz zgłosze ta nawiedzona co mnie porównuje do kobiety która umyślnie zabiła swoje dziecko jesteś kobieto chora . Lecz się faktycznie . Xxx Masz racje, ja też śmiałam się z tamtej nawiedzonej typki :) społeczniara która uciekła z psychatryka..

Gość gość
Tu autorka jeszcze raz . Widzę że tu ładnie nawiedzone siedzą niektóre jednak . Co chciałam to się dowiedziałam dziekuje tym zyczliwym . A pani która mnie rzekomo gdzieś zgłosiła za coś czego nie zrobiłam nawet to niech sama uważa bo niestety karalne to jest obrażanie w internecie oraz szkalowanie . A nie pytanie jaka formę lepiej przybrać w celu starania się o zasiłek .. bo nigdzie nie napisałam ze chce coś zatajac tylko w jaki sposób jest to liczone. Nie będę się tłumaczyc komuś kto porownuje mnie do p Katarzyny W. Bo to jest już oszczerstwo w czystej postaci .

Gość gość
Autorko postu nie masz czym się przejmować,znam się trochę na prawie i to właśnie tej pani zrobię niezłe kłopoty w razie czego ;) pozdrawiam

Gość gość
dziś :) moje 2 DZIECI jak narazie nie pracują ale ja pracuje...i mój mąż .Twój jedynak na waszą dwójkę nie zapracuje

Gość gość
Dzięki wiem ze nie nam bo nie zrobiłam niczego złego a i nie siedzę w mopsie uwieszona co miesiąc po zasiłki . Dziękuję za serdeczne i pomocne rady . Pozdrawiam :)

Gość gość
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,PO-chce-zmienic-zasady-programu-500-Witczak-nasz-priorytet-to-500-zl-na-pierwsze-dziecko,wid,18607117,martykul.html

Gość gość
" samo płaci mój mąż"-to wkoncu maz czy nie maz?Sama juz sie krecisz w tym co piszesz.

Gość gość
Trzeba skopiować cały link

Gość gość
dziś No mąż.Poprzednie wypowiedzi nie były moje ale popieram autorkę postu

Gość gość
gość dziś tu autorka widzę ze ładnie sobie temat poleciał beze mnie . zakończyła czytać na wpisie z pierwszej strony .nic tylko nogi rozłożyć ? a co ja od nich pobieram ? nic . a tak samo płaciłam podatki pracując i tak samo płaci mój mąż . żeby ci krowo nigdy nic nie przyznali .-autorka tutaj pisze o mężu.

Gość gość
gość dziś A dlaczego jedynak miałby nie zapracować na dwoje. Może i na dziesięcioro zapracować. Niektórzy płacą duże podatki a inni tylko biorą nic nie dając. Ani ja ani ty nie wiemy jak będzie. PS Nie mam dzieci i nie planuję. Podatki płacę większe niż średnia a ulg i odpisów nie mam żadnych.

Gość gość
autorka tutaj pisze o mężu.??? Co ?? Hahaha

Gość gość
dziś To wypad z tego tematu,nie znasz się a marudzisz...

Gość gość
gość dziś A co to znaczy wypad z tematu. Każdy może tu wejść i się wypowiedzieć. Temat pokazuje się na głównej, to chyba nie jest tylko dla zamkniętego grona osób. Póki co mamy wolność słowa i możemy wyrażać swoje zdanie na różne tematy :-)

Gość gość
dziś Ale ty nie masz nic mądrego do powiedzenia...

Gość gość
gość dziś To zupełnie tak jak ty. Widzisz, mamy więcej wspólnego niż myślałaś.

Gość gość
Ja p*****le narzeczony facet konkubent whatever. Ślubu nie mamy napisałam sobie mąż wielka tragedia się stała :D chyba logiczne ze gdyby był moim mężem nie pytałabym czy się go również uwzględnia . Bo to byłoby oczywiste . I sie nie posikaj z tym weszeniem .

Gość gość
I znowu na kafe zleciały się hipokrytki!Jak tylko jest temat o zasiłkach,500+ ,to wszystkie krzyczycie"do roboty nieroby,bo okradacie nas z podatków itp."A tu proszę pełne przyzwolenie na kombinowanie i jeszcze doradzacie jak to zrobić.

Gość gość
dziś I znowu na kafe zleciały się hipokrytki!Jak tylko jest temat o zasiłkach,500+ ,to wszystkie krzyczycie"do roboty nieroby,bo okradacie nas z podatków itp."A tu proszę pełne przyzwolenie na kombinowanie i jeszcze doradzacie jak to zrobić. Xxx Tu nikt nic nikomu nie doradza tylko tłumaczy jakie są zasady do obliczania dochodu gdy matka pierwszego dziecka nie żyje w związku z ojcem dziecka.