Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki a okres

Polecane posty

Gość gość

Witam, z 10 razy wpisywałam ten temat do wyszukiwarki i nic... Otóż zaczęłam brać tabletki Axia Conti 24+4 i wczoraj wzielam ostatnią białą, mam objawy jak na okres ale krwawienie jeszcze się nie zaczęło, ja biore tabletki wieczorem. Jak myślicie? Jezeli krwawienie nie pojawi się do wieczora to zaczynać nowy blister czy poczekać aż miesiączka się pojawi? Nie mam jak zadzwonić do ginekologa żadnego i się dopytać :( ciąża odpada, biorę tabsy tylko dlatego, że miałam bardzo rozregulowane miesiączki i ten blister byl pierwszym blistrem w moim życiu. Z góry dziękuję;)

Gość gość
a ulotki potrafisz czytać? Krwawienie pojawi się W CIAGU 7 DNI od zażycia ostatniej tabletki!

Gość gość
Kiedy się bzykałaś?

Gość gość2016
Ja biore te tabletki i odkad zaczelam brac pierwsza w dzien miesiaczki mam miesiaczke juz 14 dzien mysle ze tak bedzie przez 3 blistry organizm musi przywyknac to cos nowego hormony i organizm inaczej reaguje Pozdrawiam sadze ze miesiaczka nastapi i masz sie co obawiac

Gość RamtamPam
Mi przepisała lekarka tabletki Belara. Przy pierwszym opakowaniu okresu dostałam z przedostatnią tabletką. W drugim miesiącu miałam może 1 dzień okresu. Od trzeciego miesiąca się to ustabilizowała i teraz już po każdej skończonej paczce max dwa dni i mam krwawienia :) Do 3 miesięcy organizm sie przyzwyczaja do nowej dawki hormonu tak więc spokojnie.