Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żony, które kryją mężów gwałcicieli

Polecane posty

Gość gość
od dzisiaj zero zaufania do jej wpisów (16:02)

Gość gość
konkrety są więc takie, że polskie służby specjalne powinny sprawdzić tożsamość, wszystkie urządzenia elektroniczne i historię ruchu sieciowego użytkownika gośćsylwia

Gość gość
Cały ten portal powinno się oddać w ręce służb specjalnych. Nie wywiązują się z własnego regulaminu, wygląda na celowe.

Gość gośćsylwia
16.07 Nie rozmawiam z idiotani,zejdz mi z oczu.Chcą sprawdzac uzytkownikow wpisow?niech sprawdzająte wpisy a nie zakładają kayloggerow normalnym ludzion ,szkoda ze w realu nie sprawdzają faktow i reka reke myje bo liczą sie interesy i układy,nie pozwolę wrabiac niewinnych ludzi i nie mam teraz na myśli kafeterii!

Gość gość
Do k***y nędzy. Nie nazywaj niewinnym człowieka, który gwałci dzieci. Taki z ciebie psycholog jak z koziej d**y trąbka. Przeklejony tu wpis jest tak skonstruowany, że na pierwszy rzut oka widać, że to k***a żadne prowo, tylko wpis przyciśniętego do muru gwałciciela-pedofila. Kurwa mać. Nie w******j mnie. W nic ci już nie wierzę, po tamtym wpisie.

Gość gość
16:28 Masz opuścić ten temat i zejdź mi z oczu, nic nie wnosisz do dyskusji.

Gość gość
Psycholog sądowy k***a w minutę wydaje ekspertyzę na podst. takiego wpisu. Twarz autora powinna się znaleźć we wszystkich mediach, we wszystkich kartotekach europejskich, a ta dziewczynka powinna zostać odnaleziona i przesłuchana, i nie jest pewnie jedynym poszkodowanym przez tego człowieka dzieckiem. Albo zgwałcona miała 9 lat, albo zgwałconych zostało 9 dzieci, k***a mać.

Gość gość
europejskich? światowych. teraz znajdą c***a nawet na końcu świata.

Gość gośćsylwia
15.51..Nagle zmieniacie front?dziwne!Jaki kuzwa gwałt na 9 letniej dziewczynce?a jaki kuzwa jest temat tego topicku.Czemu przekrecacie?C*****i nie udało sie rozwalic mi małzenstwa zeby byc blizej mnie i mojego ojca to chciał mojego meza wrobić w gwałt a jak ja debila nie chcę i wrescie zajarzył ze to mu sie nie uda to nagle zmienił front i p******i ze ja męża kryję,on jest p******y ten facet.Nawet z trenera mojego syna ktory ma swietne podejscie do dzieci zrobiłby dziad pedofila bo wie ze ja tego trenera cenię i szanuję..pozniej od ludzi obcych nagle słyszę ze ja niby trenera oskarżam..a tym czasem zribił ti ten gnoj za moimi plecami,powołując sie na mnie meza i syna.Nigdy bysmy go o nic nie oskarzyli bo to dobry człiwiek.Tymczasem tamten pijeb wyznaczył sobue cel i myslu ze moi rodzice mu w tym pomogą.A takiego wała!Bede pisać bo nienawidzę intryg kłamatwa chamstwa i niesprawiedliwosci.To jest policja?czy chocby była policja?Tfu.Odpiwiedzą za to co robią .!Kazdemu sie krzywda wraca!

Gość gośćsylwia
Celowo zmieniacie temat zeby nie wyjsc na idiotow i zeby nie wyszły na jaw wasze intrygi szumowiny j****e!,tylko ze to juz dawni wyszło co robicie bo baby z waszej rodziny rozpusciły juz wszedzie o tym gwałcie ..i powiedziały od kogo to wiedzą.B. K krewna tego dziada przy mnie szeptała ze mnie mąż niby zgwałcił a potem cały zakład huczał..z kolei niejaka moja była instruktor nauki jazdyR.G zapytała mnie co mysle o dzieciach z gwałtu i czemu nie dokonałam aborcji .Co to kuzwa ma być sie pytam??Jaki kuzwa gwałt,?i tak sie już z tego nie wywiniecie podłe hieny!

Gość gość
Znam taka osobiscie. No glupia jest. Ograniczona.

Gość gośćsylwia
19 lat temu jak zaszłam w ciążę z ojcem syna czyli meżem ,to ten gnoj emerytowany już glina przyszedł do mojej mamy i za moimi plecami kazał jej podać nazwisko mojego-"Powiedz mi tylko nazwisko tego co jej to zrobił a posle go do pudła i załatwie gnide na cacy" Matka nie podała a po drugie to moj nic mi nie zrobił poza tym ze na chwilę mnie zostawił z dzieckiem bo mu odbiło na punkcie innej.Juz wtedy chciał mojego wrobić w domniemany gwałt a swojego synalka spichnąć ze mną bo jak twierdził on i moj ojciec to dobra partia.Koszmar ..masakra!!Teraz sie jeszcze dowiaduje ze nie tylko z mojego zrobili geałcuciela ale i z niewinnego znajomego,pedofila.Gdzie jest prawo w tym kraju się pytam??!.

Gość gość
Ale sobie żony wymyśliły nie dają mężom a kochankom a męża posądzają o gwałty taka to super wymówka .

Gość gośćsylwia
20.13Co ty pieprzysz?to raz a dwa zajmij sie swoją zoną a nie cudzą.Osobiscie nigdy meza nie zdradziłam..i nigdy nie miałam zadnego kochanka jak rowniez nigdy meza o gwałt nie posadzałam.Znowu przekrecasz zeby nie wyjsc na głupka ktory rozwala rodzinę.I tak juz sie z tego nie wywiniesz.O co chodzi w tym prowo o zagranicy i jakiejs 9 letniej dziewczynce,czemu kogos mają szukać za granicą ?skoro temat był o żonach i mężach.

Gość gość
Sylwia jesteś jebnięta, temat jest o żonach co kryją gwałcicieli dzieci a ty kuźwa tu swoją pojebaną historie opowiadasz. Kogo to koorfa obchodzi, że masz męża korfiarza i jakiś adoratorów z patologii?

Gość gość
Anka nie wymyślaj głupot, że ci kochaś dziecko zgwałcił. Facet od dana nie chce cię już roochać, to się mścisz stara ku/rwo z rynsztoka

Gość gość
Ostatnio jedna taka pani ukrywajaca g****iciela chciała prezydentem USA zostać i o dziwo nikomu w mediach to nie przeszkadzało. Najwyraźniej takie chronienie mieści się w kanonach nowoczesnej tolerancji.

Gość gość
Ignorancie, nie ma żadnej tolerancji w USA dla gwałcicieli i pedofili. Jakaś baba ukrywa go dlatego, że w USA za g**** i pedofilię można zostać skazanym nawet na karę śmierci. Prawo jest o wiele ostrzejsze niż tu w Polsce. W Wielkiej Brytanii za gwałt na dziecku przewidziana jest jedna jedyna kara: dożywotnie pozbawienie wolności.

Gość gość
07:20 Ten post dodano z psychiatryka?