Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żony, które kryją mężów gwałcicieli

Polecane posty

Gość gość

Co o nich myślicie? Winne współudziału potwory czy zastraszone słabe kobiety? Akceptacja i brak reakcji na przemoc to współudział. x Temat inspirowany wątkiem: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/zg****iliscie-wolnosc-seksualna-stworzylyscie-podzial-na-dzieci-i-doroslych-p_6664507

Gość gość
zajmij sie swoja dooopa! to jest ogromny problem a nie jakich topik na kafe!

Gość gość
To jest ogromny problem i dlatego jest tematem na kafe. Jesteś gwałcicielem, gwałcicielką albo winną współudziału, że tak się oburzasz? Na ogólnej pojawiają się tematy o pedofilii i gwałtach, więc na uczuciowym siłą rzeczy będą pojawiały się na to reakcje. x Cytuję na wypadek, gdyby został usunięty: Temat: Zgwałciliście wolność seksualną stworzyłyście podział na dzieci i dorosłych Treść: ponazywaliscie pedofilami z góry nazwałyście gwałcicielami wy obłudne chuciowe babsztyle zdychajcie długo wśród swoich plonów, za swe zbrodnie Robiłem to z 9-ką. Żegnam

Gość gość
Powinny odpowiadać sądownie za akceptację i uchylanie się od obowiązku, jakim jest zadbanie o przymusowe leczenie oraz terapia gwałcicieli i pedofili. To są ludzie z problemami, które się leczy, a ignorowanie ich i przyzwalanie na gwałty sprowadza się do ogromnej krzywdy niewinnych osób.

Gość gość
Współwinne tak samo, jak osoby nie udzielające poszkodowanym pierwszej pomocy w miejscu publicznym będąc na miejscu zdarzenia. Gdy wspólnie z mężem odmawiają resocjalizacji, pociągać ich do odpowiedzialności karnej i nagłaśniać na całą Polskę.

Gość gość
winne

Gość gość
A co wy myslicie, ze tutaj swoja pisaniana taki wazny problem rozwiazecie?????

Gość gość
Tak. To się nazywa świadomość społeczna. Odnośnie tematu - bezwzględnie zabierać tym kobietom dzieci.

Gość gość
Informować wszystkich dookoła, zabierać dzieci, nagłaśniać, upubliczniać, zakładać sprawy w sądach, niebieskie karty, dołączać zdjęcia twarzy do krajowych kartotek przestępczych. Żadnego pobłażania, żadnej społecznej akceptacji, żadnego krycia tego typu ludzi.

Gość gość
Współwinne dramatu własnych i cudzych dzieci. Postępowanie sądowe i więzienie.

Gość gość
zabierać im dzieci to nie kobiety, to potwory

Gość gość
WINNE!!!!!!!!

Gość gość
Zabierać im dzieci i zezwalać na kontakt z nimi wyłącznie w towarzystwie powołanych przez sąd osób trzecich. Nie wiadomo, co same mają na sumieniu, może uczestniczą w molestowaniu nieletnich. Żadna normalna kobieta nie kryłaby takiego.

Gość gość
dodawać do kartotek sądowych i policyjnych

Gość gośćsylwia
O czym wy piszecie?bo to jeden wielki bełkot.Wymyslacie jakies gwałty z doopy wziete a pozniej jeszcze piszecie ze zony ich kryją bo boicie sie ze sie wyda co robicieZe zmyslacie i roznosicie te oszczerstwa bo nie nie potraficie /nie potrafisz zrozumiec ze ta zona wolała tamtego a nie ciebie debilu??.Wy jestescie chorzy,psychicznie chorzy!!Powinienes isc siedzieć za to!

Gość gość
Kretyn liczył ze zona potwierdzi jego wymyslony gwałt bo chce ją odbić a jak tamta z kretynem nie chce być bo po pierwsze zadnego gwałtu nie było a po drugie jest jej mezem ,to ktetyn idwaraca sie jeszcze przeciwko niej i mowi ze ona kryje meza ,chore.Takich psycholow powinno sie zamykać,jest winny obmowy ,oszczerstwa i obrazy wobec tej rodziny.Powinien zapłacić grzywnę.

Gość gość
gość Nikt tu nie pisze o nikim z imienia i nazwiska i sobie żadnych gwałtów nie wymyśla. Bywasz Ty czasem na ogólnej? Zdarza Ci się przeczytać, co tam ludzie piszą, te wynurzenia gwałcicieli, pedofili i tłuczących kobiety? Myśl zanim coś napiszesz. Kartoteki sądowe i policyjne są pełne zwyrodnialców, oni istnieją naprawdę, a nie tylko w Twojej wyobraźni widzącej wszędzie chorych psychicznie i podszywających się pod byłych mężów.

Gość gośćsylwia
Nikt nie wymysla??to skąd kuzea wiem ze gnoj roznosi w moim srodowisku ze mnie niby mąż zgwałcił i ze niby nasz syn jest owocem gwałtu?.Dowiedziałam sie o tym co wymysla o nas ,w miejscu pracy od kolezanki.Pytam jakim prawem ten człowiek robi taki rzeczy tylko dlatego ze chce rozbic moje małzenstwo a dwa jak ma sie czuć nasz syn nazwany "owocem gwałtu"?Mam ochote tego s*******a na strzepy rozszarpać za rozealanie naszego życia!Nikt mnie nigdy nie zgwałcił i nikogo nie kryję!!!a po wsi od znajomych musze takich bzdur niestworzonych wysłuchiwać.Koszmar!"

Gość gośćsylwia
14.53Jakich byłych mężów?Ja mam meza jednego i stale tego samego ktory był moim pierwszym.Ja doskonale wiem kto puscił tą fame i oswiadczam ze tak tego nie zostawie .!A jezeli chodzi o temat o nieudzieleniu pierwszej pomocy w miejscu publicznym to akurat ja i mąż bylismy jako pierwszi na muejscu zdarzenia gdzie diszło do groznego wypadku busa ,w ktorym ucierpiało kilkanascie osob.Bus dachował,jako pierwsi tam bylismy i udzielalismy puerwszej pomocy.Maz z dwoma mezczyznami ktirzy dojechali własnirecznie wyrwali metalowe drzwi zeby uwolnić ludzi ,zanim dojechała straz a na koncu policja.Ja opatrywałam rany.Najciezej poszkodowaną zabrał helikopter..ratowniczy.Jestem po kursie pierwszej pomocy i mam opiekuna medycznego a takze policralną szkole o kierunku medycznym.

Gość gość
15:13 Nie jesteś żoną męża gwałciciela, ten temat Cię nie dotyczy.

Gość gośćsylwia
15.41Owszem nie jestem!Wiec pytam jakim prawem były policjant i jego synalek rowniez były policjant,rozpowiadają takie rzeczy w moim środowisku?Gnoje powinny za to odpowiedzieć karnie!Nie udało im sie rozpieprzyć mojej rodziny i wpakować mojego do paki to teraz ze mbue probują robić winną,ja tego tak nie zostawię!Doskonale wiem kto i dlaczego stworzył ten temat.

Gość gość
15:46 Temat stworzyłam ja i nie dla Ciebie, nawet Cię nie znam. Powstał w reakcji na wątek, który pojawił się na ogólnej. Jak będziesz próbować mnie tu zwalczać ze względu na swoje prywatne problemy w miejscu zamieszkania, to Cię uznam za sponsorowaną wtykę tego portalu, która ma służbowe polecenie powstrzymywać innych przed reagowaniem na tematy zakładane przez gwałcicieli i pedofili.

Gość gośćsylwia
I tu jest to dopiero pierwszy raz,a w realu od wielu lat słucham o sobie ze podobno mąż mnie zgwałcił.Chore!Gnoje nie potrafią zrozumiec ze kiedyś wybrałam meza wiec rozpowiadają takie rzeczy oprocz tego chcą rozwalic mi rodzine .Wczesniej mysleli ze mojego sie pozbeda i połacza nasze rodziny bo ojciec moj ma posadkę i szanowane stanowisko ale widząc brak przyzwilenia z mojej strony obrócili to przeciwko mnie.Zastanawiam sie czy z rodziną nie zerwać kontaktu bo ich kryją .

Gość gość
żadne TORy ich nie kryją

Gość gośćsylwia
Ja jakoś tych gwałcicieli ani pedofiki nie widzę i miwimy i realnym życiu a nie jakimś durnym kafe gdzie anonimowo i na potrzeby provikatora mozna napisać milion byle gniotow.Liczą się fakty a nie bzdury pt.kafeteria gdzie jakis NN nasmiewa sie i prowokuje.Nie widzicie ze tu gumbaza pisze albojedna i ta sama osoba.Osobiscie gdybym ja miała do czynienia w realnym zyciu z pedofilem albo gwałcicielem to już dawno siedzi ,bo ja jestem wyczulona na krzywdę i niesprawiedliwosc ludzką ale w realu a nie jakies głupkowate bajeczki durnego aninimowego wpisu do jaj..ktore mnie mało interesują Konkrety ludzie konkrety!.

Gość gość
16:02 nie wiem, czy wiesz, ale brzmisz jak projekt