Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romantyczna, wrazliwa ale lubiąca seks kobieta czy istnieją ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 38 lat, jestem rok po rozstaniu wieloletniego związku, niestety mieliśmy inne cele i oczekiwania. Od kilku miesięcy poznaję różne kobiety i już powoli tracę nadzieję. Nie szukam jakiejś piękności, choć i takie do mnie zagadują, ale chciałbym kobietę wesołą ale jednocześnie wrażliwą, taką która potrafiłaby się zachwycić pięknym widokiem oraz wolała wspólny wieczór przy kominku niż tłoczną dyskotekę czy pub wypełniony ciemnymi typami. Ważne jest też to, aby lubiła seks i była otwarta w tych sprawach. Niestety jest ogromny problem pogodzić to wszystko. Jak myślicie, jest sens szukać dalej czy pogodzic się, że takiej nie znajdę ?

Gość gość
mój narzeczony (mam nadzieje, ze nigdy mąż) też miał takie wymagania i je spełniałam. koniec końców nazywał mnie nimfomanką bo pragnęłam tylko jego i ciągle odmawia mi seksu (tylko kiedy on chce), a ja siedzę od domu do pracy i z powrotem i tylko cześć, obiad a on w kompie w pokoju obok a ja w pokoju u siebie. Kiedys przychodziłam do niego głodna pieszczot, ale już tego nie robię to ma do mnie pretensje że nie interesuje się nim. Jak mam interesowac się skoro jak przychodziła to miałam niewidoczny limit na przytuanie. nie jestem psem, który będzie żebrał o miłość swojego pana

Gość gość
autor ja taka jestem w 100% może się poznamy ;)?

Gość gość
Jest dużo takich kobiet naprawdę

Gość gość
Twoje marzenie sie spelnilo. JESTEM!!!!!

Gość gość
w zasadzie sa TYLKO takie kobiety tylko WINA czasem brak.

Gość gość
tu nie ma takich kobiet!

Gość gość
Ja też taka jestem i miałam to samo co gość, który opisał Ci jako 1. Byłam nimfomanką i królową lodu jednocześnie. Byłoby dobrze ( według niego ) gdybym była na zawołanie. Jak ja chciałam to on był zmęczony i powinnam to zrozumieć. Jak on chciał to powinnam być gotowa zawsze;) Kobiety lubią seks, ale mężczyźni potrafią skutecznie zniechęcić do wszystkiego.

Gość gość
Jest też wielu facetów, którzy są beznadziejni w łóżku. Oczywiście oni myślą inaczej;)

Gość gość
odpisał*

Gość gość
Wszystkie takie są kiedy szukają męża.

Gość gość
Autorze, skąd jesteś (województwo) i w jaki wiek kobiety preferujesz? Może jakiś kontakt tu zostawisz? Pozdrawiam.

Gość gość
wiek kobiety to 20_25lat. wojewodztwo zachodniopomorskie bez dziecietna, panna,wyksztalcona, z mieszkaniem,z praca to tak z grubsza

Gość gość
Ja uwielbiam seks, a jestem spokojną dziewczyną. Nie chodzę po pubach, dyskotekach, nie lubię alkoholu i papierosów. Męczą mnie duże grupy ludzi. Jestem ładna, ale pracuję dużo żeby być jeszcze bardziej urodziwa (ćwiczę, zaczęłam dbać porządnie o włosy itd).

Gość gość
Normalne szanujące kobiety nie uprawiają seksu

Gość gość
Same tutaj zdziry ktore sie puszczaja

Gość gość
nie zasmiecajcie tematu!!!!

Gość autor_posta
gość dziś to podszyw. Nie mam jakis wielkich wymagan co do wyglądu, ale preferuje raczej drobne kobiety i niewysokie.

Gość gość
autor_posta-dziś - jeśli 16.30 to podszyw- napisz w jakim wieku preferujesz kobiety i skąd jesteś (województwo). Pozdrawiam.

Gość autor_posta
Wiek to najlepiej w okolicy 30-35 lat.

Gość gość
No i wszystkie gówniary przed 30-stką sie ulotniły ;) Taki oto przedział wiekowy króluje na kafe.. 20-stki co się znają na życiu :) :)

Gość gość
I tak wszystko sprowadza sie do tego ze na koncu tej bajki chcecie kure domowa a latacie za innymi. 🖐️

Gość gość
autor_posta wczoraj -"Wiek to najlepiej w okolicy 30-35 lat." XXX Niestety nie mieszczę się w tej granicy ( jestem starsza ) i niestety nie napisałeś z jakiej części Polski jesteś. Ponadto preferujesz Autorze "drobne i niskie" a ja jestem wysoką, "reprezentacyjną" kobietą. Ale nie rezygnuj i szukaj dalej. Proponuję zamieścić swój post w dziale Kafe "Życie po 30- tce- życie dojrzałe", bo tu piszą przeważnie dzieciaki. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość gość
gość dziś I tak wszystko sprowadza sie do tego ze na koncu tej bajki chcecie kure domowa a latacie za innymi x x ot co :D

Gość gość
dokładnie, tutaj piszą zakochane lub zdradzane 20-25tki ;)

Gość gość
oj tam, oj tam!

Gość gość
A ja szukam starszej, dojrzałej kobiety do wirtualnej znajomości

Gość gość
zamiast dyskoteki siedzieć przy kominku:D a ile można siedzieć przy tym kominku? :D nudziarz i dlatego cie zostawiła. Przy kominku to się siedzi na emeryturze. Ale jak ktoś jest przymułem to można co wieczór :D ale nudy. :D Kobieta ktora lubi seks i jest spontaniczna i otwarta na nowości i eksperymenty nie lubi nudy ani w łóżku ani w życiu. Pojałes? Myślę że nie pojmujesz.

Gość ja szukam romantyczki
nie wyobrazam sobie bycia z kobieta, ktora wczesniej uznaje seks bez zwiazku.

Gość gość
Trudno taką znaleźć. Kobieta patrzy trochę inaczej na związek niż facet. Przede wszystkim facetowi zależy na fizyczności. Kobieta za to ma bardziej uczuciowe potrzeby, co nie zmienia faktu, że może lubić być zaspokajana przez faceta. Myślę jednak że kobiety dzielą się na normalne i takie co jak już kogoś nie mają to szukają bzykaczy na http://ekstaza.pl albo innych takich głupich portalach...