Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiulkaaaaa

Zageszczanie,przedłużanie rzęs bezpieczne czy nie??

Polecane posty

Gość Asiulkaaaaa

Cześć dziewczyny ;-) Chcę sobie zagęścić rzęsy , ogólnie z natury mam bardzo krótkie i rzadkie . Słyszałam różne opinie, jedne chwalą inne krytykują. Jeżeli któraś z Was przedłużała to proszę o porady: jak długo one trzymają? czy jak wypadają to czy nasza rzęsa zostaje czy też wpada?? czy oko łzawi itp.... Z góry dzięki za wszystkie rady....

Nie !!!! Odradzam . pierszy raz okey , bedziesz zachwycona ale potem za okolo miesiac bedziesz chciala jeszcze i jeszcze . Ja juz za 3 razem zaczelam tracic rzesy potem zostalam bez !!!!! wygladalam strasznie !!! robilam sobie grube kreski eyelinerem. Balam sie ze mi nie odrosna . Po jakims dluzszym czasie odrosly i nigdy iecej . Twoje rzesy beda wypadaly razem z tymi doczepionymi. Nie radze . Jestem na tym forum pierszy raz ale jak tylko przeczytalam Twoje pytanie stwierdzilam ze musze odpisac i odradzić . Kup sobie long for lashes i maluj tym powieki przed spaniem po zmyciu makijazu ale nie codziennie jak zalecaja wystarczy 2 razy w tygodniu , ja juz tak robie od 1,5 roku . raz na jakis czas jakas rzesa wypadnie , norma. Kazdy mnie pyta czy przedluzam rzesy a ja z duma mowie ze nie :) Pozdrawiam