Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaryczana mama

Urodziłam a mąz nie ma ochoty byc ze mna w szpitalu

Polecane posty

Gość gość
Wsolczuje ci meza. Nie szanowalabym go raczej za to.

Gość gość
Dzieki bogu w obu swoich porodach mialam mozliwosc wykupienia pojedynczej sali. Jak bym miala siedziec po cesarkach z obcymi chlopami to chyba bym oszalala

Gość gość
Ja po cesarce bylam w szpitalu 3 dni (Szkocja). zaczelam rodzic ok 7 rano, maz mnie zawiozl, byl ze mna tak jak ustalilismy, jak okazalo sie ze mial byc zabieg jednak (po kilku godzinach, z kilku powodow nagla cc), to na sali operacyjnej tez byl, to on pierwszy trzymal dziecko; na sali pozabiegowej tez byl ze mna, i pozniej juz na sali z innymi kobietami tez. nie rozumiem autorko, co to znaczy ze maz nie mogl wejsc do ciebie, a dziecko bylo osobno? nie rodzilam nigdy w Polsce a moje kolezanki z \Polski wszystkie rodzily naturalnie. ja mialam dziecko przy sobie od samego poczatku, non stop. mam nadzieje, ze nie jest nic zlego z Twoim malenstwem? rozumiem ze Ci smutno, mi tez by bylo. w sumie bylo, bo chociaz pierwszego dnia maz byl ze mna od tej 8 rano do ok 18stej, nastepnego przyjechal okolo 11stej i byl 3-4 godziny, to kolejnego wpadl dopiero ok 13stej i ja zdazylam sie poplakac bo u innych kobiet byli juz goscie i bylo mi smutno. akurat pielegniarka zobaczyla ze mi sie na placz zbiera, porozmawiala chwile, dodala otuchy. ale i tak pochlipalam sobie.

Gość gość
to co Ci dolega ze aż tyle lezysz? ja swojemu powiedziałam ze wolę żeby był ze mną w domu. 4 tygodnie miałam go do pomocy. W szpitalu są położone które zawsze pomogą a w domu byłabym sama. dlatego do szpitala tylko przychodził po pracy.

Gość gość
Moze maz jest troche w szoku, bo zostal tata i tak po swojemu reaguje:) albo jest madry - ciagle czytam o przesiadujacych w salach facetach:/ moze nie chce robic niezrecznosci innym kobietom. Siedza tak caly dzien, nic zrobic na luzie sie nie da. Nie wiem co te baby maja w glowie, ze nic z tym nie robia.

Gość gość
20:16 mam nadzieje że przy następnej akcji nie będzie osobnej sali, będziesz leżeć przy drzwiach a do baby leżącej przy oknie bedzie przychodził jej mąż i przechodząc zerkał na twoje cycki jak karmisz i jak cipke wietrzysz

Gość gość
Autorka a dzwoni chociaż do ciebie czy w ogole sie nie interesuje. Moj po pierwszym porodzie tez mnie zawiódł, w inny sposob ale tez nie stanął na wysokosci zadania. Porozmawialam sobie z nim powaznie po powrocie do domu.

Gość gość
Roznie mezczyzni reaguja, moze po prostu zapytaj sie go dlaczego tak sie zachowuje. Moj maz moze i przychodzil do szpitala na godzine/dwie , ale nie bral malej na rece ...siedzial , przygladal sie . Za to jak wrocilam z cora do domu to odezwal sie w nim tatus pelna para. Przepelniony miloscia do malej , calowal , tulil, usypial, karmil a mnie odstawil na bok :-) Ja bym na Twoim miejscu porozmawiala z nim na spokojnie :-)

Co ja bym.miala tak robic sama przez 6dni? ( bylam po cc) Zajmować sie dzieckiem i odpoczywac? Niektóre to zyc bez mężów nie moga:D