Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysły na randkę w domu

Polecane posty

Gość gość

Biorąc pod uwagę to, że: - mój laptop zamula i nie da się obejrzeć filmu - nie mam świec na romantyczną kolację, zresztą nie przepadam za takimi klimatami - nie mam konsoli do gier - nie mam kart ani gier planszowych - spotykamy się wieczorem i nie można słuchać głośno muzyki Jesteśmy po 20-stce i jeszcze nie jesteśmy oficjalnie parą. Nie znalazłam innych pomysłów w necie niż te, które wyżej wymieniłam. Podpowiecie coś, żeby było co robić?

Gość gość
to idz na spacer.

Gość gość
telewizja, radio.

Gość gość
możecie coś wspolnie ugotować, posiedzieć przy winie, radio lub muzyka z kompa

Gość gość
tresowanie zaskrońca :classic_cool:

Gość gość
randka w domu na pewno zakończy się w łóżku. lepsze są randki gdzieś poza domem.np.iść do teatru, kina, na wystawę, można wtedy porozmawiać na tematy związane ze sztuką, poznać swoje pasje, zainteresowania, dokładniej przyjrzeć się sobie, wzajemnym oczekiwaniom...w życiu nie spotkam się z kimś w domu bo będzie to właśnie wyglądało na randkę rozbieraną, a mnie chodzi o poznanie kogoś, a nie walennictwo na randce. :P

Gość gość
to po co zapraszalas go do domu?

Gość gość
co to jest "WALENNICTWO"??

Gość gość
To chyba coś z waleniami, to takie ssaki żyjące w oceanach. Może będą razem albumy o nich oglądać. Nie wiem , może ktoś inny podpowie.

Gość tylko jedno wam w glowach
koledzy i kolezanki tez przychodzą w odwiedziny i nie konczy sie walennictwem nie przesadzajcie

Gość gość
las jest pieknym miejscem

Gość gość
Na spacer jest za zimno, zwłaszcza, że z niego straszny zmarzluch. Ja gotować nie potrafię, zresztą nawet nie mam za bardzo nic w lodówce, a z kasą u nas ciężko. W tv nic ciekawego nie leci. Alkoholu nie pijemy. Kiedyś u niego słuchaliśmy muzyki z kompa, ale u mnie to ostatnio tak net zamulił,że nawet tego się nie dało. Wcale nie zakończy się w łóżku, już 2 randki mieliśmy w domu i kilka gdzie indziej i nigdy nie skończyło się to w łóżku. A po co w domu.. bo mieliśmy inne plany, ale nie wypaliło na ostatnią chwilę i to nie z naszej winy.

Gość gość
masz racje, nie słuchaj spranych mózgów Zagrajcie w jakąś gre planszową,panstwa miasta,karty albo kalambury

Gość gość
Poprzednio kupilismy po kebabie maxi, duży sos czosnkowy i duza kole, to potem mieliśmy oboje gazy i bylo niezręcznie. Wole juz nic nie jeść na randce, a tym bardziej nie gotować.

Gość gość
Tu autorka. 20:23 Tylko tak jak mówię nie mam gier planszowych. Wolałabym, żeby to było coś romantycznego niż takiego czysto kumpelskiego jak gra w kalambury.

Gość gość
to zagrajcie w butelke.

Gość gość
pobawcie sie w pana doktora

Gość gość
idzcie spac albo wypijcie herbate

Gość gość
bzyknijcie sie