Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze będę głosować na PiS!

Polecane posty

Gość gość

bo jak zagłosuje na PO, Nowoczesną, PSL i KOD to mi zabiorą 500+ i każą pracować dla korporacji do usranej śmierci.

Gość gość
No dobrze, ale czy PiS zawsze będzie?

Gość gość
mam nadzieję, że wypieprzą pis, a ja będę przeciw,

Gość gość
ja rowniez jestem za PiS

Gość gość
też jestem za PiSem:) Mam 1000zł na dwójke dzieci, a oboje pracujemy:) Przynajmniej odłożę dzieciom to może kiedyś mieszkania sobie kupią.

Gość gość
a ja zawsze będę głosować przeciw, nie chcę, żeby ktokolwiek z moich bliskich żył w zacofanym, ciemnym i nazistowskim kraju

Gość gość
500zł rekompensuje ci wypłatę z korpo? to co ty tam robiłaś? myłaś kible na 1/3 etatu?

Gość gość
Moim zdaniem powinno byc wsparcie, zeby kobiety decydowaly sie na dzieci. Dzis wiekszosc moich znajomych ma koszmarne kredyty na mieszkania. Nie maja kasy, zeby na drugie czy trzecie sie zdecydowac, chocia niektorzy by chcieli. W innych krajach np w cechach tez daja kase, by rodzily sie dzieci, bez dzieci nie ma w dluzszej prespektywie gospodarki. Nie jestem jakims pisowcem, mam poglady lewicowe.

Gość gość
Mnie wkurzyli z tym projektem odnośnie podatków. Co z tego, że ludzie dostają 500 plus, skoro rząd chce drastycznie obniżyć kwotę wolną, a dla tych co dobrze zarabiają podwyższyć podatek dochodowy. Idiotki patrzą na 500 plus, a nawet nie wiedzą, że i tak będą na minusie jeśli faktycznie wejdą przepisy o zmniejszeniu kwoty wolnej.

Gość gość
Ale idiotów myślą że pincet będzie dopóki pis będzie. Przecież budżet długo tego nie wytrzyma. Pieprznieeee aż się kurzy będzie.

Gość gość
ile napieprzyłaś dzieci

Gość gość
I co wam.po tym 500+? Ślepi jesteście że nie zauważyliście, jak wszystko podrozalo przez ostatni rok?

Gość gość
A u mnie w Biedronce jest tanio jak zawsze! A jak będzie drogo to pójdę do Lidla.