Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnowy

Opiekun medyczny praktyka

Polecane posty

Gość gośćnowy

Witam. Jestem w szkole palicealnej na OPIEKUNIE MEDYCZNYM. czy wie ktoś czy mogę odbyć praktykę w ośrodku zdrowia? Szczerze to potrzebuje z tej szkoły tylko papier o ukończeniu żeby wyjechać za granicę do pomocy w codziennych czynnościach osobom starszym więc nie chce zmieniać pampersow, stomii, karmić itp. Był ktoś na takiej praktyce? Proszę o dyskusję

Gość Gaba65
A co rozumiesz przez"codzienne" czynności?Ja miałam praktyki w DPS 160 h,można też na oddziałach, ale tam też opieka to pampersy, karmienie,mycie itp.Życzę powodzenia

Gość spotu
Polecam szkołę Plus Edukacja we Wrocławiu. To szkoła która wyróżnia się na tle pozostałych. Uczciwe zasady, dużo kierunków darmowych. Super jest też to, że zajęcia odbywają się w centrum miasta. Prowadzą je świetni nauczyciele przyjaznie nastawieni do słuchaczy. Dużo zajęć praktycznych i co też jest wielkim plusem mają wysoką zdawalność egzaminów zawodowych.

Gość gość
tez podpisuje się pod powyższym komentarzem i polecam właśnie tą szkołę plus edukacja. uczysz sie za darmo a papier masz w kieszeni.