Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fotki do oceny! Które najlepsze?

Polecane posty

Jak na razie jedna drugiej liże a ja na to patrze. I śmieję się z ciebie przybłedo :D W ogóle to już tak cię przycisnęło, że wysyłasz sms za dziewięć zyla by mieć dostęp czy może wykupiłeś "golden" by ciągnąć do woli, czy walisz z osiołka świństwa? :O

Gość gość
Jaki sms za 9zł? Chyba tematy pomyliłeś

Nie wysilaj się na powagę, chyba nie myślisz że ja ciebie traktuję z powagą. Gdybyś miał swój "flagowy", dyskusja potoczyła by się zupełnie inaczej. A tak łykam twoje posty i wydalam z równie zawrotną szybkością.

Gość gość
Muf po lódzsku

Nigdy nie wyzywałem kobiet od kuṛew, czy to pisząc na czarno, niebiesko, czy pomarańczowo. :O Zachowywałem się i zachowuję się w stosunku do kobiet chamsko i prostacko, to nie podlega dyskusji i do tego się przyznaję. Ale pozostaje to pod kontrolą i jak widzę, że dziewczyna sobie z tym nie radzi, odpuszczam. To zupełnie coś innego, niż przyjście na forume i z buta wyzywać od kuṛew, szmat, blachar.

Gość gość
Michaił Pravda? A może jednak Michaił Białkov, co?

Gość gość
co to za przybłęda? :O

Zawsze ktoś, zawsze coś. :O A że nie stronię od awantur, to daję się wplątać w jakieś nikomu niepotrzebne zadymy :O Zresztą co to byłby za szok na forume jakby przeczytali że słodko popiarduje sobie z tobą ;-) Dopiero były by plotki. ;-)