Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Top 5 wg was zachowań, których FAŁSZYWIE zakochany facet nie umie udawać

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam do dyskusji, wymiany doswiadczen, w których napiszecie jak poznaliście fałszywie zakochanego faceta, który najpierw szalał za wami a z dnia na dzień zostawił,olał itd. Czy da się to poznać? I nie mowie tu o zwlekaniu ze seksem , bo to można zrobić. ale panowie tak ładnie udają zakochanych..az strach im wierzyć. po przejściach,pozdrawiam

Gość gość
oj tam, oj tam Natalia tego nie mozna opisac!

Gość gość
A jednak może ktoś wymieni.. Może ktoś któras z pan doświadczyła tego

Gość gość
Z doświadczenia mogę powiedzieć tylko jedno... jeśli facet już po krótkim czasie spotykania się pieprzy że kocha, że mu zależy, planuje przyszłość, itd... to łże jak pies.

Gość gość
- Jak dużo gada że kocha itp mimo że nie jestescie razem i wcale tak dobrze sie nie znacie to wiadomo ściemnia - Gada o seksie jakies zboczone rzeczy itp - widać po spojrzeniu , spojrzenie zakochanej osoby jest inne. Łatwo to zobaczyć jak rozmawia z innymi i na nich patrzy a jak na ciebie, zupełnie inne oczy - sprawia ci przykrość, olewa jakoś itd..

Gość gość
O co chodzi z tym spojrzeniem?

Gość gość
Zakochani maja maślane spojrzenie, jak zobaczysz to poznasz. Zaś napalony facet ma tzw "k***iki" w oczach.

Gość gość
Ciekawy temat :) Zgadzam się, że im szybciej wybuchło kwieciste uczucie tym szybciej zwiędnie. a) mówi Ci zawsze to co chcesz usłyszeć mniejsza to czy to prawda. b) obiecuje Ci rzeczy mało realne c) przekłamuje swoją pozycję - mam na myśli kwestie, w których nie warto kłamać jeśli planuje się długi związek (wiek, zawód itp.) d) niechętnie podejmuje tematy nieprzyjemne (potencjalna niepełnosprawność, choroba dziecka itp.)

Gość gość
nie potrafi udać fantastycznego orgazmu :)

Gość gość
dokładnie o takie zachowania mi chodziło,podbijam

Gość gość
o to spojrzenie to chodzi wam o to ,ze patrzy tak czule z uwielbieniem? no tak,ale wprawny aktor potrafi udac takie spojrzenie

Gość gość
Z mojego doświadczenia: facet za każdym razem płacił za moją kawe w lokalach, nie chciał słyszeć abym sama za siebie zapłaciła. Pisał słodkie smsy. Pisał jaka to jestem śliczna. W smsach robił coraz śmielsze nawiązania do seksu. Przez moment nawet wydawało mi się, że naprawdę się zakochał ale gdy po kilku spotkaniach nie dostał tego czego chciał (czyt. seksu) zaczął mnie olewać, stał się niemiły, opryskliwy. Znajomość uważam za zakończoną.

Gość gość
Ile było tych słodkich smsów? A były słowa" tęsknie za tobą"? "mysle o tobie"?

Gość gość
18:43 Tego sie nie da udać.

Gość gość
Jak to się nie da. wystarczy zbajerować kobiete na czule słówka, powiedzieć ze się kocha,pisac smsy,dzwonic. I taka uwierzy,ze zakochany. wiec co gadasz głupoty

Gość gość
Nie da sie udac . Oczy mowia wszystko .