Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety po czterdziestce zwłaszcza na tym forum ubzdurały sobie że każdy młodszy

Polecane posty

Gość gość

ężczyzna , zwłaszcza przed 30tką chce mieć z nimi seks. Otóż, z całym szacunkiem drogie panie, czas w końcu obalić ten mit wynikający chyba bardziej z internetu niż realnego życia.Otoż zdecydowana większość mężczyzn, zwłaszcza młodszych pragnie fizyczności z młodymi, jędrnymi, zgrabnymi estetycznymi kobietami, nikt nie wymaga perfekcji tylko satysfakcjonującej fizyczności, której nie posiada 99% kobiet po czterdziestce.Po prostu nie. Mowa tu tylko o seksie i pożądaniu,nie o związkach.Tymczasem zbyt często by to lekceważyć spotykam się z określonym zbiorem zachowań starszych kobiet postrzegających WSZYSTKICH młodszych mężczyzn jako tępych gwniarzy myślących tylko o seksie ,no i oczywiście- by je zaliczyć!Nic że facet ma tysiące innych hobby i zainteresowań niż uganianie się za babami, że jest zajęty rodziną i pracą, nie czyni żadnych aluzji seksualnych ale co tam, jak gwniarz to musi być głupi i napalony na każdą babę!To tak jakby stwierdzić , że każdy starszy facet musi by ustatkowany i majętny, bo jest starszy.Pewnie takie myślenie wynika też z chęci podbudowania swojego ego- "jestem dojrzałą i atrakcyjną kobietą, ten szczeniak chciałby mnie na pewno przelecieć ale nie dla psa kiełbasa". Otóż zapewniam panie że w 99. % pragniemy panie tak samo jak pragniemy jeździć 40 letnim samochodem...Są zapewne wyjtki, ale nie o to tu chodzi. Proszę naprawdę zejść na ziemię, możemy panie szanować, lubić ale nie pragniemy zwłaszcza takich widoków: https://zapodaj.net/e703c1df34b98.jpg.html

Gość gość
fajna d**eczka, brałbym.

Gość gość
misiu pysiu, to na zdjęciu to jest jakieś 55 lat, a nie 40. Poza tym ja mam 43 lata i absolutnie nie interesują mnie chłopcy o kilkanaście lat młodsi, nawet do jednorazowego seksu mnie cos takiego nie kręci

Gość gość
Tu same desperatki siedzą te same od lat

Gość gość
Kobieto z 18.17 jesteś zainteresowana rozmową z 49latkiem?

Gość gość
jeśli jesteś domyty i masz większość zębów to czemu nie

Gość gość
A ty częściej podmywasz się jak raz na tydzień i używasz pampersa?

Gość gość
podmywać się podmywam, ale pampersa jeszcze nie muszę, do popuszczania moczu mam jeszcze jakieś 20 lat

Gość gość
O matko, gnojki sobie ubzdurały, że na nich lecimy, a oni nas nie chcą. A jak to jest naprawdę, sama nie wiem, zapomniałam. Mam sklerozę :(:D

Gość gość
Ona ma jakieś 70 lat.

Gość gość
Przez tę modę na "milfy"niektórym młodzieńcom poprzewracało się w głowach :-) Wolę dojrzałych. Kobieta lat 40.

Gość gość
Stary kaszalot

Gość gość
Zwal se konika

Gość gość
Prawik nic więcej nie może. Współczuję.

Gość gość
A ty już nie mozesz

Gość gość
Młody, 40-ki to ogień. Taki cymbał jak Ty może tylko pomarzyć.

Gość gość
Ta na zdjęciu jest gdzieś ok. 50-tki i w dodatku zaniedbana. Są fajne 40-stki, wygolone (takie lubię), z figurką jak nastolatki a w łóżku potrafią cuda. Najlepsze są niedopieszczone mężatki. Miałem takich kilka i powiem wam, że przyjemność w łóżku o wiele większa z taką, niż z nastoletnią księżniczką, która może i ma ładniejszą buzię, jędrniejsze ciało, ale leży jak kłoda. Facet 28l.