Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wychowywanie bez ojca, jak sobie z tym poradziliscie

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie. Z roznych przyczyn niekiedy matka musi sama wychowywac chlopczyka czy tez dziewczynke. Jak u was odbilo sie wychowywanie przez sama Matke, lub tez nie odbilo i mialo swoje plusy. Podzielcie sie tym tu

Gość gość
Tęsknię za Tatą do dziś.

Gość gość
Źle bo zamiast ojca miałam ojczyma który mnie latami molestował i o mało nie zgwałcił kilka razy. Najgorsze jest to że ja potrafie z nim rozmawiać po tym wszystkim jakby się nigdy nic nie stało.

Gość gość
Mialam ojca, ale byl nieobecny duchem, czesto go w domu nie bylo, nie okazywal uczuc i przez to ciagnie mnie do starszych mezczyzn, jak bylam mlodsza to lubilam sobie wyobrazac, ze mam innego ojca, ktory by mnie przytulal i w ogole, bo moj tego nigdy nie robil

Gość gość
Ojciec jest ważny dla rozwoju psychicznego i emocjonalnego. Jak ktos go nie ma to zawsze będzie wybrakowany

Gość gość
19:39 Pozwij bydlę.

Gość gość
bez ojca nie ma oparcia szczegolnie jesli chodzi otwarda reke w wychowaniu chlopaka. taki potem moze byc malo pewny siebie... nie bedzie twardo stompal po ziemi bedzie mial trudnosc w podejmowaniu decyzji wznych i tych mniej po prostu nie bedzie mial przykladu faceta ktory moglby potem nasladowac, a jesli mial ale bardzo zly to bardzo mozliwe ze bedzie sie tak samo zachowywal w przyszlosci