Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki jest facet spod znaku Koziorożca

Polecane posty

Gość gość

Proszę o wypowiedź :)

Gość gość
NUDNY .

Gość gość
Człowiek zagadka- na dłuższą metę męczące..

Gość gość
Dodam że ja jestem spod znaku Bliźniąt. Co o tym sądzicie? Ona bliźnięta, on Koziorożec

Gość gość
Taki sam jak kazdy inny.

Gość gość
Zdystansowany, inteligentny. Nie biega za kobietą, jest ostrożny. Jeżeli oczekujesz, że będzie o ciebie zabiegał, to może być ciężko. Raczej ty musisz wykazać się inicjatywą, bo on potrzebuj***ardzo wyraźnych oznak zainteresowania. Różne księżniczki więc odpadają.

Gość gość
Uparty,małomówny, romantyczny,rozsądny i dosyć fajny z niego gość,ale trzeba też umiejętnie z nim postępować,grzecznie ,milutko i delikatnie,wtedy zrobisz z nim,co chcesz!

Gość gość
A jak taki typ podrywa? O ile w ogóle to robi...

Gość gość
Też bym chętnie dowiedziała się jakim mechanizmem działania kieruje się taki gość:) Ale jedno trzeba przyznać, faktycznie to człowiek zagadka, bo niby rozbudza niadzieje ale też skutecznie potrafi przystopować drugą osobę.

Gość gość
Koziorożce nie podrywają. Dziewczyna musi wykazać inicjatywę albo przynajmniej dać wyraźny sygnał.

Gość gość
17.40Ja też jestem spod znaku Blizniąt i nie lubię koziorowcow bo to narwańce i nerwusy.s

Gość gość
Ja piertole w co wy wierzycie,ludzie 21 wiek a te zachwycaja sie jakimis horoskopami,bajkami. Ło matko.

Gość gość
"Uparty,małomówny, romantyczny,rozsądny i dosyć fajny z niego gość,ale trzeba też umiejętnie z nim postępować,grzecznie ,milutko i delikatnie,wtedy zrobisz z nim,co chcesz"\- otóż to, wypisz, wymaluj, mój Koziorożec. Baaaardzo romantyczny, ale też spokojny, stonowany, rozsądny, odpowiedzialny. Uparty strasznie. Ale inteligentny, tylko baaaaardzo przewrażliwiony na swoim punkcie. Musi wręcz mieć mocne zapewnienia od dziewczyny, co do jej uczuć, bo inaczej wątpi, nie wierzy, albo obrazi się, że ona za mało okazuje mu uczucie. Ale ogólnie stabilny partner na męża