Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reksona

Czy tydzień przed okresem mogę zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość Reksona

Zrobiłam to z chłopakiem bez prezerwatywy okres mi się jeszcze spóźnia ale spóźnial mi się juz przd współżyciem prawdopodobnie dostane za tydzień, lecz czy około 7 dni przed okresem mogę zajść w ciążę jeśli chłopak prawdopodobnie wyciągnął przyrodzenie przed wtryskiem w pochwie? okres trwa mi około 6 dni mniej więcej co 28-35 dni mam 17 lat,proszę o odpowiedź

Gość gość
Dziewczyno, jesli obawiasz sie ciazy to postaw na antykoncepje. Chyba wyciagnal przed wytryskiem to zbyt duze ryzko. W prejakulacie moga byc plemniki. Wg kalendarzyka powinnas byc juz kilka dni po jajeczkowaniu wiec teoretycznie szanse sa male, ale nie mozna wykluczyc, ze owulacja sie przesunela. Jajeczko nadaje sie do zaplodnienia tylko przez ok 24-48 godz. Za to zywotnosc plemnikow wynosi kilka dni, tak na przyszlosc. Po co Ci ten stres? Nie lepiej zaopatrzyc sie w prezerwatywy chociaz?

Gość gość
Mój znajomy też mówi swojej kobiecie że uważa mają obecnie5 dzieci

Gość gość
Nie czytaj tych farmazonow ja uprawiam przerywany od roku i nie zaluje sobie nawet w dni plodne. Jezeli sie mie spuscil w Ciebie i prawidlowo to robicie to nie ma bata zebys zaszla w ciąże. Moim zdaniem ciąże tego typu to sciema. Facet sciemnia ze zdążył albo jest tak głupi że za drugim podejciem nie zakłada gumy...