Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z was ma partnera z penisem 14 cm i jest usatysfakcjonowana?

Polecane posty

Gość gość

Boję się wyśmiania i zdrady dlatego nie mam kobiety chociaż marzę o niej i o związku. Mogę dać jej satysfakcję seksualną i orgazm pochwowy czy mam sobie odpuścić? Chcę żeby seks był dla niej ważny bo kochałbym się z nią codziennie.

Gość gość
mój miał tyle jak był młody teraz to się skurczył, ale i to by mi wystarczyło gdyby mógł dłużej

Gość gość
14 cm mala kuska

Gość gość
Miłość jest piękna ale niektórzy nie mają prawa do szczęścia.

Gość gość
15 cm to średnia wiec wyluzuj.

Gość gość
Masz penisa w normie. Z głową chyba gorzej :)

Gość gość
Wiele się naczytałem o odczuciach kobiet w tym temacie.

Gość gość
laski lubią tylko pały 20cm

Gość gość
Jestem kobietą na pewno starszą od Was wszystkich i powiem Wam jedno: nie DŁUGOŚĆ się liczy ale JAKOŚĆ. I jeszcze jeden cytat z "klasyki": (cytuję)" nieważne jak mężczyzna zaczyna- ważne jak kończy. I to tyle na ten temat. Pozdrawiam wszystkich zakompleksionych mężczyzn.

Gość gość
Oczywiście,masz ok!

Gość gość
Twój partner ma taki rozmiar czy teoretyzujesz?

Gość gość
Po prostu chcę wiedzieć czy mógłbym uszczęśliwić kobietę. Być może większość z was byłaby ze mną z litości albo jakiegoś uczucia, ale zapewnienie kobiecie pełnej satysfakcji seksualnej jest sprawą honoru dla mężczyzny. Jeśli z takim rozmiarem jest to niemożliwe, nie będę tracił czasu na związek. Chcę wiedzieć czy wasi mężczyźni z takimi rozmiarami są w stanie was z pełni zaspokoić.

Gość gość
14 cm to średnia i tak właśnie zapewne wygląda, nikt Cię przecież nie będzie "egzaminować" z linijką ;) Przestań wmawiać sobie problemy i kompleksy, a seks traktować jak "sprawę honoru" i sposób na wynagrodzenie kobiecie wyimaginowanych niedoskonałości, po prostu się wyluzuj i ciesz się tą formą bliskości.

Gość gość
Muszę wiedzieć. Gdyby rzeczywiście rozmiar nie miał znaczenia, kobiety nie zdradzałyby swoich mężczyzn z ogierami.

Gość gość
Przyczyn zdrady jest cała masa. Nie doszukuj się w tym winy zdradzanego. Kobieta częściej "poleci" na adorowanie jej, komplementowanie, dowartosciowywanie niż na rozmiar penisa potencjalnego kochanka. Czy jeśli mężczyzna zdradzi kobietę np. z panną z większym biustem, to świadczy o tym, że z jego kobietą było coś nie tak? Bo moim zdaniem raczej o tym, że jest sk*****m :) Szukaj wartościowych kobiet i nie czyń z zaspokojenia seksualnego życiowej ideologii. Nie umiem odpowiedzieć na Twoje pytanie, bo partnerów miałam niewielu, ale miałam wątpliwą przyjemność trafić na kogoś z naprawdę dużym penisem. Źle to wspominam, bolalo mnie zarówno w trakcie jak i po wszystkim, jak się zapomniał i "dopchnal" do oporu, to miałam wrażenie, że mnie porozrywał. O wiele bardziej wolałabym kogoś ze średnim "wyposażeniem" ;) Poczytaj jaką długość ma pochwa kobiety i nie wierz w bajki ;)

Gość gość
Nie czynię ideologii. Po prostu być może jestem zbyt ambitny i chciałbym aby moja kobieta była szczęśliwa we wszystkich aspektach. Jeśli nie mogę jej tego zapewnić, nawet nie staram się nikogo szukać.

Gość gość
Możesz, możesz :) Szukaj śmiało i nie pytaj nikogo o zdanie, internet pełen jest sfrustrowanych, złośliwych ludzi, którzy będą chcieli Ci dokuczyć, bo znajdują w tym sposób na poprawienie sobie samopoczucia, a Ty najwyraźniej nie jesteś pewien swojej wartości i jeszcze w to uwierzysz. Nie ma gwarancji, że druga osoba nigdy Cię nie zdradzi, nikt nigdy nie ma takiej gwarancji, a jednak każdy szuka swojego szczęścia. Powodzenia Autorze

Gość gość
Dziękuję za słowa otuchy.