Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagadka27

Podejrzewam, że dziewczyna do której coś czuje puszcza się na roksie.

Polecane posty

Gość zagadka27

We wrześniu poznałem fajną dziewczynę. Wiem, że ona traktuje mnie tylko jako dobrego kolegę. Z mojej strony jednak jest inaczej. Ale nie o to tutaj mi chodzi. Problem w tym, że gdy wszedłem na jej profil facebooka zobaczyłem te same zdjęcia jakie miała jedna lasek na roksie rok temu. Fakt, że twarz była zakryta, ale wszystko inne z wieloma szczegółami się zgadzało, a jestem dobrym wzrokowcem i wiele zapamiętuje. Mało tego. Rok temu, kiedy jej nie znałem i chodziłem na d***** wydawało mi się, że widziałem ją jak rozmawiała z nimi w hotelu. Przyznała się ostatnio, że tam kiedyś sprzątała. Ma w znajomych na fb te same kobiety z którymi kiedyś umawiałem się przez rokse. Trzeci wątek. Ona niedawno straciła pracę i wyjechała do Niemiec. Pisała, że jest u rodziny i siedzi tam miesiąc nie pracując. Dowiedziałem się, że jest o kilkaset kilometrów w innym mieście niż mieszka jej rodzina do której rzekomo pojechała. Kiedy pytałem ją co tam robi, to nie chce pisać, zmienia temat. A gdy wypytałem o przeszłość, o ten hotel to się wściekła i napisała, że mam się w to nie wtrącać. Od tego czasu się nie odzywa. Coś tu nie gra. Jak sprawdzić czy ona się puszcza za kasę. Muszę mieć namacalny dowód, bo te zdjęcia jej nie przekonają, a chcę, żeby z tym skończyła.

Gość gość
No i co ?Może ją zaproś na kawę czy coś i powiedz że wiesz że była tą i tą i że ci się podoba ale pod żadnym pozorem jej nie obrażaj ani nic.Bo to normalna kobieta może trochę lekkie obyczaje ma ale z nią porozmawiaj a nie wyzywaj bo tylko szmata wyzywa a jak nie wyobrażasz sobie związku z ową panną to nie myśl i skończ temat

Gość gość
Chcesz być z d****a?

Gość Loveks
nie sluchaj tu innych ze d***** itd,bo oni za ciebie zycia nie przezyją:)

Gość gość
Człowieku sam sie k***isz a za księdza chcesz robić , jej dla ciebie już nie ma bos głupi i w detektywa sie bawisz mimo ze to dla ciebie obcy człowiek. Sprawdzasz wypytujesz jak jakiś psychol.

Gość gość
na twoim miejscu bym nie pisał do niej :D !

Gość Olesław
spróbuj może warto :D lepsza prostytutka była niż laska fałszywa :)

Gość zagadka 27
Nie napisałem, że sam się k***ię. To było rok temu, teraz już nie. A że się "bawię " w detektywa? Gdyby była mi obojętna to bym tego nie robił.

Gość Olesław
napisz do niej i porozmawiaj z nią :) :D

Gość zagadka 27
Nie odzywa się już. Mam się nie wtrącać w jej życie prywatne. Tak mi ostatni raz napisała. Czyli ma coś jednak do ukrycia przed ludźmi?

Gość nocnaczika
pewnie tak mężczyzno ale nie trudź się i ją zostaw:D bo jak nie chcę pisać to po co walczyć

Gość kamilpr
Zadajmy sobie jedno pytanie, a gdzie Polski sie nie puszczaja ??

Gość gość
kamilpr dajecie nam chore zasady,kazecie rodziny zakladac i wtedy pozadne jestesmy,wy mozecie seks bez zobowiazan a my nie?Poy****i jestescie panowie :)

Gość zagadka 27
Ludzie, tu nie chodzi o moralizowanie! Napiszcie lepiej jak ją rozpracować. Ja muszę mieć 100% pewności. Jeśli ja z tym skończyłem, to ona też będzie mogła.

Gość gość
Dlaczego niby koledze miałaby spowiadać sie ze swojego życia i roztrząsać prywatne sprawy? Nawet jak jest prostytutką to przecież ty nie jestes jej chłopakiem ani w ogóle kimkolwiek ważnym w jej zyciu

Gość zagadka 27
Do powyżej Czyli co? Sugerujesz, że g****o się dowiem, a ona i tak już definitywnie mnie olała?

Gość gość
Ty chcesz , żeby z tym skończyła Ale Ty jestes dla niej zwykłym kolega , takim, z którym mozna urwać kontakt z dnia na dzień jak sie sprawa rypnie Nikim ważnym dla niej nie jestes , a nawet jakbyś był, to zamierzasz płacić jej rachunki ? :P Troche to obsesja, trochę to stalking z twojej strony , co cie obchodzi z kim gadała rok temu , normalny jestes ? Jeśli jest dziffka i miała foty na fejsie z sesji to niezła idiotka

Gość gość
Skoro sam chodziles po burdelach , wiec tak samo sie puszczales Przebadaj sie bo pewnie zawsze jeczales o laske bez gumy

Gość zagadka 27
Do 14:25 Nie miała na fb zdjęć z sesji, tylko zdjęcia normalne z profilu na roksie z zamazaną twarzą.

Gość gość
21:26 No to skad wiesz , ze to ona? Hahaha po zdjeciach z profilu ? Jprdl ale swir taki tylko siedzi na roksie i potem szuka podobnych wsrod znajomych ale dekiel Nołlajf cała geba Erotoman gawędziarz Lasek z podobna figura sa tysiace w tym samym miescie

Gość zagadka 27
Nie figura, tylko reszta ciała, dokładnie te same ciuchy, ten sam pokój, mnóstwo szczegółów! A po drugie to jesteście p******i, bo zamiast podsunąć jakiś pomysł wyzywacie tylko ludzi!

Gość gość
No to pewnie jest prostytutką, tylko w dalszym ciągu nie rozumiem, po co chcesz ją "demaskować"? Co chcesz tym osiągnąć? Myslisz, że intersuje ją opinia na ten temat od goscia, na którego ma wywalone? W*******a sie, że jakis typek, którego ma gdzies miesza sie w jej prywatne życie a nie jest ani twoją kobieta, ani przyjaciółką

Gość gość
odpuść sobie chcesz być ze szmata jak ja będziesz calowal to jeszcze jakiś obcy plemnik ci miedzy zebami będzie buszowal

Gość gość
Jak polka to na bank sie puszczala. Polek nie bierze sie na żony zapamietaj to! Uzywaj jej ile sie da a potem odstaw ja na polke jak kazda nudna i zuzyta zabawke.

Gość gość
Dokladnie polki to szmaty kazda! Dzis nie wchodzi sie z polkami w zwiazki bo to wstyd. Nawet muzulmanie nie traktuja polek powaznie.

Gość gość
Ale jedziecie po polkach:DMam żonę polke i co?Kurwą nie jest ale z was są kurwiska pisząc tak bo kobieta ma równouprawnienie i nie musi być z jednym do końca życia dewoty ciemne powinno wam się po ryju przyjebać gówno was obchodzi co kto robi prawdopodobnie ta kobieta byłaby mu wierna 40 procent bardziej niż wasze skurwiałe żoneczki :D

Gość Nie czytaj komentarzy
a może ta szmata ma uczucia?p**deczki komentują a ich żonki tylko rodzą i gary myją,żałosne :( co do topiku to spytaj jej wprost i tyle a wyjść to może coś z tego ale co to kto wie?:)

Gość gość
i jak tam z nią co ?

Gość zagadka 27
Dałem sobie spokój . Na co mi potrzebna prostytutka. Kiedyś jej obiecałem, że jak wróci do Polski to sobie pójdziemy na piwo, porozmawiać itd. Ale teraz p******************e odezwę się do niej i nie będę się pokazywał w okolicy gdzie mieszka (a jest to sześć km. ode mnie), bo chce zapomnieć, odkochać się, przechorować to i mieć spokój.