Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasnowidzka

Przepowiadam przyszłość.

Polecane posty

Gość gość mercii
Co mam zrobić by zacząć DOBRZE zarabiać? Drugie pytanie (jeśli mogę) - co do mnie czuje facet z którym się spotykam? 🌼

Gość gość
Justyna kiedy ciaza

Gość Jasnowidzka
Jadwiżanko, nie zmienisz tak szybko pracy. Przewiduję jeszcze kilka miesięcy. Przed wiosną, początek wiosny, uda Ci się zmienić pracę. Gość mercii, by zacząć dobrze zarabiać, trzeba mieć wykształcenie i doświadczenie. Widzę, że masz małe doświadczenie lub duże, ale zbędne. Przeglądaj oferty pracy i wybierz tę, która pierwsza rzuci Ci się w oczy. To będzie Twoja złota furtka do sukcesu. Mężczyzna, który jest z Tobą, często o Tobie myśli i dużo o Tobie innym opowiada. Jest szczęśliwy przy Tobie. Justyno, nie widzę na razie ciąży u Pani. Pojawi się zapewne w czasie wiosny lub później, bo wcześniej nic nie widać.

Gość gość
A ile bede miec lacznie dzieci i jakich plci 87.06.29

Gość Jasnowidzka
Droga 87.06.29, łącznie będzie dwójka dzieci. Córka i syn, syn będzie młodszy.

Gość gość
Cecyliada numeroligiczna 11 czy kupię mieszkanie w przeciągu 6 miesięcy

Gość gość
Corke juz mam wiec by sie zgadzalo

Gość gość
Justyna jeszcze raz a jakiej plci bedzie dziecko

nAJWYZSZE BYTY SWIADOMOSCI DOKONAJU PRZEWROTU NIEBA I BEDZIE ZABAWA NA WOJNIE W SWIATACH SNOW I ICH WOJNACH O DUSZE WASZE. :)

Gość gość
Witam! Chcialam zapytac o przyszlosc zwiazku Jola 21.12.1974 i Rafal 22.08.1974???

Gość gość
dfghjklkhvhx

Gość gość
Jaka plec trzeciego dziecka Violka

Gość gość
Jasnowidzko, tu:21.08.87r. Czy czuje cos do Mnie,pewien kolega z Męża pracy? Pewnie Pani będzie wiedziała o kogo Mi chodzi? Czy zależy Mu na bliskości ze Mną? Z góry dziękuję jeśli Pani odpowie,dodam,że,On ma jedno dziecko.

Gość Jasnowidzka
Wczorajszy mecz wygrał Inter. Coś tak przeczuwałam, a mimo to w mojej głowie brzmiało "Fiorentina wygra". Widocznie muszę popracować jeszcze nad swoimi umiejętnościami. Oto moje ostatnie przepowiednie: v Cecyliado, uda Ci się kupić mieszkanie po 3-4 miesiącach szukania. Nie bój się agencji nieruchomości. v Justyno, jest za wcześnie, nie widzę przyszłej płci dziecka. v Jolu & Rafale, widzę mało starania w tym związku. Mało jest miłości, ale Rafał darzy Cię szczerym uczuciem. Nie miej wątpliwości, okaż mu więcej miłości. v Violka, to będą bliźniaki, syn i córka. v Nie, nic do Pani on nie czuje. v Przykro mi, że moja przepowiednia w związku z meczem jest nieprawidłowa, dlatego dziękuję wszystkim za poświęcony czas i kończę przepowiadać przyszłość, gdyż jak widać, nie jest dla mnie jeszcze aż tak przejrzysta. Do widzenia i miłego dnia.

Gość gość
Dzień dobry ! Chciałam zapytać czy mój kochany prawdziwie mnie kocha i czy wezniemy ślub, jak będzie się nam układać życie (12.01.72-30.08.74)

Gość hhrhr
Odpowiednia reklama Lublin to idealny sposób na poprawienie pozycji przedsiębiorstwa oraz zdobycie większej ilości klientów. Z jej pomocą można zwiększyć swoje dochody i osiągnąć sukces. https://reklama-lublin.pl/

Gość gość Piotr
Dlaczego nie jestem łysy mam 55 lat . Kiedy bede łysieć czy nie bede łysieć . Wolałbym nie łysieć .