Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iNka_Page

Dać szansę?

Polecane posty

Kilka dni temu, gdy szłam do szkoły zorientowałam się, że zapomniałam czegoś z domu. Chcąc uniknąć jedynki, cofnęłam się po tą rzecz. Jak już wracałam do szkoły, postanowiłam przywitać się z moim chłopakiem. Adam jest ode mnie starszy i chodzi do 1 liceum. Pod jego szkołą czekała na mnie niemiła niespodzianka - Adam całujący się z jakąś fioletowowłosą dziewczyną. Dzień później tłumaczył się tym, iż to ona go pocałowała. Postanowiłam mu uwierzyć i wybaczyć. Dwa dni potem zobaczyłam go z tamtą dziewczyną w kawiarni. Wyglądało to jak randka, ponieważ: a) trzymali się za ręce b) ona siedziała mu na kolanach c) przytulali się do siebie Gdy mnie zobaczyli, przerazili się. Razem poszliśmy do parku niedaleko kawiarni. Na miejscu dowiedziałam się, że ta dziewczyna jest jego była, która zostawiła go, ponieważ ją zdradził. A on wykorzystał mnie, żeby ją odzyskać. Popłakałam się. W takim stanie spotkał mnie Kamil - przyjaciel Adama. Przez następne dwie godziny pocieszał mnie. Powiedział, że mnie kocha. A Adam powiedział, że się pomylił i to mnie tak naprawdę kocha. Komu powinnam dac szansę? Kamilowi, czy następną Adamowi?

Gość gość
Żadnej szansy. Miał już swoją szansę, spaprał ją (Adam).

Gość gość
daj szanse Natalii.

Gość gość
Kamilowi. Adam to głąb.