Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najświętsza Maria chce aby w każdym sercu zapłonęła miłość z Jej Serca

Polecane posty

Gość gość

z Jej serca i ponawia swe prośby w Schio Cenacolo San Martino . W latach 1985 - 2004 przekazuję wiele prawd o dzisiejszym świecie i o kościele . Nazywana jest tam Matką Bożą Królową Miłości .

Gość gość
Można w wyszukiwarce wpisać : Schio San Martino gdyż link poprzedni nie łączy .

Gość gość
u mnie się łączy ale trzeba samemu wpisać link do okienka wyszukania .

Gość gość
warto choć na chwilę wejść do domu Nazaretańskiego Marii , który obecnie jest w Loreto w Italii . W XII wieku przewieziony okrętami z Nazaretu w całości bez rozbierania ścian . https://www.youtube.com/watch?v=zTka75SXnoQ

Gość gość
Najświętsza Maria dokonała kilkadziesiąt objawień u naszych sąsiadów na Słowacji w Litmanovej . Katerinka , Ivetka i Mitko wielokrotnie widzieli i rozmawiali z Najświętszą Maryją (1990 -1995r.) , zbierali różańce i krzyżyki od ludzi aby Maryja mogła je ucałować , dzięki czemu po oddaniu miały one wielką moc . Podczas zakończenia kolejnego objawienia Najświętsza Maria przekazała wszystkim uczestnikom jej pragnienie : Nie wychodźcie już więcej z mego Niepokalanego Serca , pozostańcie w mym Sercu już na zawsze .. .

Gość gość
miłość do Najświętszej Niepokalanej Maryi wyrzuciła mi z serca mego wszystkie depresję , stresy i strach przed życiem . I tak jest za każdym razem gdy ją o to poproszę . Tak bardzo ją za to kocham .

Gość gość
To wszystko takie jak matrix! Nie umiem tak na zawołanie pokochać historyczną postać Maryi i medaliki. A udawanie miłości to jakoś nie ten teges:-o

Gość Arianin
Ta kobieta nie żyje od blisko 2 tys lat. Dajcie jej spokój...:o

zadufanie w sobie i bycie łasym na świątynie i atencję nie klei mi się z wizerunkiem Marii przedstaiwionym w Biblii. dlaczego Wam się klei? (nie jestem oficjalnie protestantką)

Gość gość
z powodu dwóch zdań , Najświętsza Maria powiedziała kiedyś podczas objawienia : " ... Mój Syn chcę abym była więcej znana i miłowana .." ".. Każdemu kto o poranku pozdrowi Mnie i zapragnie Mego towarzystwa będę z czułością towarzyszyła przez cały dzień aż do wieczora i broniła "jak lwica swe młode " przed wszelkim złem , które mogło by wam zagrozić . "

Gość gość
to są uczniowie i uczennice ze szkoły muzycznej podczas konkursu w jednym z kościołów w Wiedniu . Mojej mamie bardzo się spodobał ten występ Agliki Petrovej , dziękuję autorze / autorko tematu .

Gość gość
"W Egipcie znaleziono rękopis modlitwy do Bogurodzicy pochodzący z ok 250 r. n.e. Niedaleko od Aleksandrii, archeologom udało się znaleźć starożytny rękopis zawierający znaną dla prawosławnych Chrześcijan modlitwę do Bogurodzicy. Naukowcy datują papirus na którym jest modlitwa na III wiek. Jest to jeden z samych wczesnych rękopisów świadczących o modlitewnej praktyce pierwszych Chrześcijan, którzy modlili się do Świętych, w tym również i do Przeczystej Dziewicy Maryi. Tekst ze starożytnego rękopisu w pełni pokrywa się ze znaną modlitwą, która i po dziś dzień jest wykorzystywana w życiu Cerkwi i Kościoła Katolickiego — ” Pod Twoją obronę uciekamy się Bogurodzico”. Poniżej treść modlitwy w języku greckim, słowiańskim (rosyjska transliteracja) i polskim : o моленiй нашихъ не презри въ скорбѣхъ, o Pod Twoją obronę uciekamy się Bogurodzico, błagań naszych nie odrzuć w potrzebie, ale od bied wybaw nas, jako Jedyna czysta i błogosławiona. o Zadziwiającym jest to że od III wieku naszej ery modlitwa nie uległa w treści praktycznie jakimkolwiek zmianom. Oprócz tego, takie znalezisko rozwiewa wątpliwości związane z tradycyjną praktyką pierwszych Chrześcijan kierowania modlitw do Świętych, — przez wielu — w duchu protestantyzmu — krytykowaną jako „bardziej późniejszą tradycję” i „innowację” [kto? ; interia - Ela Luna z Toronto ./cytat]

Gość gość
Trzeba mieć doszczętnie zryty beret żeby wierzyć w jakieś objawienia. Te religijne bajeczki są taką samą prawdą jak to, że Frodo Bagins zniszczył pierścień w płomieniach Orodruiny:D

Gość gość
Ale bzdury, blah blah. Nawiedzeni jak ci od al laha.

Gość gość
Najgorsze, że mamy XXI wiek a ludzie nadal wierzą w te bzdury i gotowi są ukatrupić każdego, kto poddaje w wątpliwość istnienie bóstw czy tzw. objawień. Ludzkość wciąż tkwi w czarnej düpie, niestety...

Gość gość
Wyjątki z przesłania Matki Bożej podczas Jej wizyty w dniu święta Niepokalanego Serca, 22 sierpnia 1957r.: ...O moje słodkie dziecko, czas upływa i wraz z nim przemijają niewykorzystane łaski, a człowiek stale odmawia współpracy ze mną w wypełnianiu Woli Bożej dla swojego uświęcenia i zbawienia. Co ja mam czynić, dziecko mego serca, gdy moje dzieci odwracają się ode mnie? Fałszywy pokój tego świata wabi je i w końcu je zniszczy. One myślą, że trzeba tylko poświęcić siebie mojemu Niepokalanemu Sercu. To nie wystarczy. To, o co proszę i co jest najważniejsze, nie zostało spełnione. To, o co proszę, prosiłam, i będę prosić, to jest odnowa życia. Musi być uświęcenie się wewnątrz. Będę przyczyniała się do cudów łaski dla tych, którzy proszą o to i opróżniają swoje dusze z upodobania i przywiązania do grzechu i do tego wszystkiego, co nie podoba się mojemu Synowi. Dusze, które trwają grzechu, nie mają swych rąk wolnych i gotowych do tego, aby odbierać skarby łaski, które trzymam dla nich. Moje pokorne dziecko, mój mały kwiatku, musimy mieć więcej dusz, które miłują, miłują bezinteresownie i bez zastrzeżeń. Czy można dokonać czegokolwiek, jeśli się nie miłuje? Chcę zgromadzić wokół siebie, moje czułe dziecko, żołnierzy i dzielnych chorążych, armię odważnych rycerzy kochających Mnie , którzy niosąc moje pochodnie rozpalą ogień Boskiej Miłości w duszach ludzi. Tylko ci, co wzmocnieni Miłością mego Serca, mogą zostać moimi żołnierzami, aby nieść wysoko nie miecz zniszczenia, lecz światło wiary - płonącą pochodnię Bożej Miłości ... " .

Gość gość
do gości z godz. 9:18 , 9:21 i 9:35 Czy wy tak naprawdę jesteście lękliwi w sprawach wiary i Boga ?? Zobaczcie jak tu na filmie dzielne niewiasty (chrześcijanki) , z regionów pustynnych , bez trwogi radzą sobie z praktykowaniem modlitwy by pokonać rozszalałe burze i tornada . https://www.youtube.com/watch?v=djRefBbqAbc Bóg nagradza ich wytrwałość i wiarę , przywraca im znów słońce .

Gość gość
Pomodlcie się o rozum. Amen.

Gość iliria

Kochani,
zbliża się Godzina Łaski – która przypada każdego 8 grudnia, od 12:00 - do 13:00
w Uroczystość Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Maryi Panny.
Dzień ten łączy się z objawieniem Maryi.
 – To 8 grudnia 1947 r. w Montichiari we Włoszech Maryja powiedziała:
" .. Życzę sobie, aby każdego roku w dniu 8 grudnia, w południe obchodzono Godzinę Łaski dla całego świata. Dzięki modlitwie do Boga w tej godzinie, ześlę wiele łask dla duszy i ciała.
Będą masowe nawrócenia. Wiele nieszczęściom będzie można zapobiec . Dusze zatwardziałe i zimne jak marmur poruszone będą łaską Bożą i znów staną się wierne i miłujące Boga. Wiele spraw niemożliwych np. trudnych uzdrowień , staną się po modlitwach realne do spełnienia w krótkim czasie.
Jest moim życzeniem, aby ta Godzina była rozpowszechniona.
Wkrótce ludzie poznają wielkość tej Godziny Łaski.
Jeśli ktoś nie może w tym czasie przyjść do kościoła, niech modli się w domu.. "
<>
 Ktokolwiek tylko zaufa Maryi , nie zawiedzie się .

Gość gość

Niewiele ludzi wi o tej godzinie, jak na złość czasem nawet jak ktoś da znać, to się zapomni albo coś się takiego stanie, że nie pomodli się

Gość goos

https://www.youtube.com/watch?v=tSUyGoP2JtQ