Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża czy rzeczywiście tak łatwo zajść

Polecane posty

Gość gość

Witam Tak jak w temacie. Czytam te bzdury o preejakulacie ale pomimo braku antykoncepcji ciąży ciągle brak a podobno seks przerywany jest niemal 100% drogą do posiadania dzidziusia :D Jak to jest naprawdę kochamy się bardzo często i uważamy i nie stosujemy żadnej antykoncepcji od ponad dwóch lat. Kochamy się na przemian w prezerwatywie i bez oczywiście zachowując wszystkie normy bezpiecznego seksu przerywanego :P Potrafimy się kochać ponad godzinę bez zabezpieczenia w dni płodne i nic. Z Skąd te posty o pettingu, seksie przerywanym i ciąży... Poproszę podzielcie się doświadczeniami.

Gość gość
No na początek pytanie -skąd wiesz ze jesteście plodni? Macie juz dzieci? Jesli nie to możesz sobie darować takie mądrzenie sie.

Gość gość
osobiście uważam, ze w ciążę wcale nie jest łatwo zajść- wystarczy spojrzeć w statystyki ile par ma problem z poczęciem dziecka ( co 5 para)

Gość gość
Prawda nie sprawdzaliśmy się. Nie chcę się mądrzyć tylko czegoś dowiedzieć na podstawie doświadczeń osób które tu zaglądają...

Gość gość
Tez nie stosowalismy żadnej antykoncepcji, prezerwatyw, uwazalismy tylko, podobnie jak u Ciebie. I chyba juz wtedy cis bylo nie tak. Teraz 1,5roku staramy sue o dziecko i nic. Jestem w trakcie leczenia Mała

Gość gość
To ja Wam coś teraz napisze ! :D przechodziłam straszny kryzys w życiu , moje przyjaciółki namówiły mnie raz bym się oderwała od rzeczywistości i w końcu to zrobiłam , wiele razy słyszałam od moich koleżanek jak ,,puszczają,, się na prawo i lewo itd. są zdrowe i bez rzadnych wpadek itd. Wiec raz naprawde wszystko odpóściłam , skończyło się po imprezie w hotelu z poznanym mi chłopakiem tylko jeden raz w życiu ja stara dupa 25 lat nie myślałam o niczym i odrazu ciąża tylko raz i odrazu taka wpadka !!!!!! :D teraz się śmieje ale wtedy co ja przeżywałam ! Do tego wcześniej przechodziłam duży kryzys z byłym już teraz mężem i ojcem dwójki poprzednich dzieci , do tego po latach 5 latach spotkałam ojca najmłoszego dziecka , był szok ! Ale teraz mieszkamy razem w Danii i mamy wspaniałe szczęśliwe życie :)