Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was mam to odczytac ze ona z nikim innym nie sypia?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie z pewna dziewczyna na ktorej mi zalezy. Niestety ona wolala uklad bez zobowiazan- wiec to raczej odwrotna sytuacja niz zwykle kiedy to kobieta chce bardziej czegos na poważnie. Ona powiedziala, ze nie chce i tyle, ale to bylo juz kilka miesiecy temu, wiec w sumie moglos sie cos zmienic. Na ostatnim spotkaniu przed seksem ona powiedziala cos w stylu ,ze juz sie nie moze doczekac bo w koncu minelo juz 2 tygodnie i czuje sie juz wyposzczona. Wiec tzn., ze zasugerowala mi ze sypia tylko ze mna? Bo nie wiem jak to odczytac.. A potem jeszcze powiedziala, ze taki stroj do lozka co dla mnie ubrala bedzie czekal specjalnie na mnie

Gość gwoli wyjasnienia
Jesli ostatni seks jaki z nia miales byl 2 tygodnie temu to na to wynika, ze jestes tylko ty.

Gość gość
Szczęściarz z ciebie.

Gość gość
Hehe szczesciarz...A mi wielu mowi ze to d****arskie zachowanie

Gość gość
Ale z ciebie głąb, a jej o to nie możesz zapytać? Skąd my to mamy wiedzieć? Jednak zdanie: "A potem jeszcze powiedziala, ze taki stroj do lozka co dla mnie ubrala bedzie czekal specjalnie na mnie" raczej na to nie wskazuje.

Gość gość
Niestety ale ludzie w 99% przypadków to debile, pieprzyć się ze sobą potrafią, ale pogadać już się wstydzą.

Gość gość
Jesli chodzi tylko o seks to o czym tu niby gadac :D Przeciez to bez zadnych zobowiazan wiec i bez zadnych wypytywanek: jestem jedyny, czy ta bileizna to tylko dla mnie, itp. Podoba sie to dobrze, nie, to bedzie inny. A uzywacie prezerwatyw czy idziecie na calego?

Gość gość
Nie wierz w to że wolna kobieta będzie wolała układ bez zobowiązań od związku, istnieje duże prawdopodobieństwo że zależy jej na tobie, tylko nie chce się do tego przyznać nawet przed samą sobą, bo może kiedyś kochała, mówiła o tym głośno i została zraniona.

Gość gość
Uwierz, że są kobiety, które nie chcą faceta na stałe, a chcą takiego do seksu. Tak wolą i tyle.

Gość Maja777
Do czasu. Nie jest z Toba w zwiazku, wiec nie masz jej na wyłączność, czyli seks moze uprawiac z innymi. Polecam zakup oryginalnych i modnych, sportowych butów na http://air-jordan.pl/pl/ :D :*

Gość gość
Uwierz, że są kobiety, które nie chcą faceta na stałe, a chcą takiego do seksu x Taaaa, tak tylko mówią, a z czasem zawsze się zakochują... przerabiałem to już nie raz :)

Gość gość
Bzdura. Ja miałam trzy relacje z facetami bez zobowiązań i nie zakochałam się. Dwóch z nich niestety tak. Z trzecim skończyłam znajomość, bo poznałam kogoś 'na poważnie'.