Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata92

uszy

Polecane posty

Gość beata92

już jakiś czas temu zaczął sie u mnie poważny ból ucha. z początku było to uczucie zatkanego ucha, coś takiego jakbym miała je pełne wody. teraz jest mniej zatkane, natomiast mam wrażenie, że ból jest ostrzejszy. wiecie może czy to jakieś zapalenie ucha czy może po prostu mnie przewiało?

Gość beniadn
lepiej odwiedź lekarza bo z uszami nie ma żartów. każda nawet niewielka infekcja możę doprowadzić do czegoś bardzo poważnego. we wrocławiu jest super klinika medicusdcl więc jesli nie masz daleko to z całego serca polecam

Gość medicusDCL
Dzień dobry, Dolegliwości w obrębie uszu mogą mieć różne przyczyny. Rekomendujemy jak najszybszą konsultację ze specjalistą. Laryngolog przeprowadzi badanie, dzięki któremu zdiagnozuje przyczynę i dobierze odpowiednią metodę leczenia. Więcej informacji i kontakt znajdzie Pani na naszej stronie internetowej www.medicusdcl.pl .

Gość gość
Długo szukałam jakiegoś wątku w którym mogłabym napisać o swoich problem. Są one dokładnie takie same, jak to co pisała @beata92 . Czy zdiagnozowałaś co Ci było? może wyleczyłaś już swoją chorobę?

Gość gość
Uważam, że tak jak ktoś wyżej powinnaś udać się od razu do lekarza, nie ma co zwlekać z dolegliwościami ucha!

Gość sylwiajar22
Oczywiście, że lekarz to najlepsze rozwiązanie. Jeśli tak mocno Cię boli, to nie powinnaś się nad niczym zastanawiać, tylko od razu umawiać się na wizyte

Gość gość
Według mnie diagnozować powinno się każdą dolegliwość. Szczególnie kiedy jest ona uporczywa. W dzisiejszych czasach nigdy nie wiadomo co Ci może być, dlatego badania lekarskie to podstawa!

Gość medicusDCL
Dzień dobry, Dolegliwości w okolicach uszu mogą mieć wiele przyczyn. Każdą dolegliwość powinno się konsultować z lekarzem specjalistą. Rekomendujemy jak najszybszą konsultację z laryngologiem, który przeprowadzi badanie, zdiagnozuje przyczynę i dobierze odpowiednią metodę leczenia. Więcej informacji i kontakt znajdzie Pani na naszej stronie internetowej www.medicusdcl.pl .