Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka322

Prezenty

Polecane posty

Gość Anka322

Cześć. Nie wiecie gdzie w centrum Wrocławia mogłabym kupić dzieciakom prezenty na Mikołajki? Fajnie by było gdybym w jednym sklepie załatwiła zakupy i dla mojego 8 latka jak i dla 3 latki.

Gość Miłosz45
A coś konkretnego chciałabyś im kupić?

Gość Anka322
Nie moje dzieciaki cieszą się ze wszystkiego, kwestia tylko taka, żeby mogli się tą zabawką naprawdę bawić a nie postawić figurkę na szafce żeby stała i się kurzyła.

Gość gość
Zaraz będzie że spam, ale polecam sklep Flying Tiger- możesz popatrzeć na ich stronie na facebooku albo internetową, sprzedaż tylko stacjonarnie. Mają masę fajnych gadżetów w bardzo rozsądnych cenach. Zależy też od wieku,wiadomo, ale dla mojego pięciolatka to jest sklep ze "specjalnymi nagrodami". Trzylatce- to już zależy co lubi.

Gość Miłosz45
W Galerii dominikańskiej jest fajny sklep, nie pamiętam dokładnie jak się nazywa ale on jest tam zaraz przy wejściu jak się wchodzi z przejścia podziemnego.

Gość gość
ToyPlanet, ostatnio zaszedłem tam w poszukiwaniu prezentu dla syna i powiem szczerze, że się nie zawiodłem.

Gość Marysia_Wrocław
Ja czasem kupuje mojemu Kubie zabawki w ToyPlanet w Galerii. Mają tam fajne zabawki które angażują dzieciaki.