Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta mnie molestuje cyckiem

Polecane posty

Gość gość

To koleżanka z pracy, już trzy razy się to zdarzyło że o mnie się otarla cyckiem (specjalnie). Co o tym sądzić? Ona ma chłopaka.

Gość gość
Staje Ci po tym ocieraniu. Co z tego ze ma facetwa widac chce Cie bzyknac na boku. Jak Ci to pasuje to uzywaj ile wlezie.

Gość gość
Czyli chodzi jej tylko o jedno?

Gość gość
gość dziś To koleżanka z pracy, już trzy razy się to zdarzyło że o mnie się otarla cyckiem (specjalnie). Co o tym sądzić? Ona ma chłopaka. Widocznie o chłopaka ociera sie drugim cyckiem

Gość gość
Raz jej niechcący wpadłem w cycki (nie zauważyłem jej, naprawdę) i od tamtej pory to sie zaczęło, może jej sie spodobalo?

Gość gość
Ty się lepiej ciesz a nie narzekasz :-D teraz cycek potem mini spódniczka a potem już chyba wiesz sam

Gość gość
"Ona ma chłopaka. Widocznie o chłopaka ociera sie drugim cyckiem" --- :D:D:D

Gość gość
Caly internet przekopany dla mnie. Rimming dla niej nie codziennie. Czemu tam bylo o meskim odbycie i gejach? Moze wy macie takie problemy ze za kazdym razem wpychacie wszystkich do worka? Moze oddajcie mi za to zakopane i te jej zdjecie na chustawce? Tyle kasy i prace tez stracilem. Znacie konto...£300 styknie!

Gość gość
Ten filmik zlamal taka jedna. Moge miec pare lasek w okolicy jednak robic rimming tylko jednej chce. Jak to w koncu jest z ta miloscia? Puf puf