Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny i żony chłopaków i mężów weekendowych.

Polecane posty

Gość gość

Niedługo się wprowadzam do chłopaka. Jego praca ma charakter wyjazdowo-delegacyjny. 5 dni w tygodniu go w zasadzie nie ma przez, tak się zapowiada, większość roku. Nie wiedziałam o tym na początku naszej znajomości, ale jestem w stanie się z tym pogodzić - z zapytaniem, jak sobie dziewczyny radzicie z taką sytuacją? De facto mieszkacie razem, ALE głównie na weekendy? Organizujecie sobie czas w tygodniu? Jakieś hobby, nauka?

Gość gość
nauka, praca, co za problem. 5 dni w tygodniu pracujesz, widzicie się w weekend. nauka jest najczęściej po to, żeby pracować. taki świat, mało kto uczy się dla samego wykształcenia.

Gość gość
ja mam taki układ z moim i bardzo sobie chwalę :)

Gość gość złota rada
wytrzymaj z nim do ciąży, ale pewnie to już wiesz że tak trzeba, więc pewnie niepotrzebnie to piszę

Gość gość
Ciąży wszelakich przez najbliższe 10 lat nie planuję. Żal mi po prostu, że po 2 latach randkowania znowu jest tak, że będę go widzieć co weekend.

Gość gość
Ja po latach dowiedziałam sie ze nie byłam jedyna . Kumple, hotele, k***y , kasa...tobie nie życzę ale za pare lat, przestań ufać i sobie sprawdź czy już czy jeszcze nie.

Gość gość
Tego się też obawiam, ale zrywać związku z powodu potencjalnych zdrad raczej nie chcę. Będzie co ma być, jeśli zdradzi, to trudno, mleko się rozlało.