Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uporczywe nękanie

Polecane posty

Gość gość

Witam . Nie wiem czy to przez okres świąteczny czy co ale dzień w dzień o różnych porach od siódmej do osiemnastej nekaja mnie różne numery ... nigdzie nie dawałam zgody na przetwarzanie danych a numer stacjonarny mam od roku i prawie nikt go nie posiada Wydzwaniaja do mnie dzień w dzień .. spisałam jeden i drugi i okazało się ze to provident . Dzwonią ja odbieram i jeszcze mam czekać na połączenie !! Dziś to samo jestem w zaawansowanej ciąży i chce odpocząć i nagle siódma trzydzieści dzwoni .. i dzwoni nie odbieram i znów dzwoni . Byłam u operatora i pani chyba niezorientowana powiedziała mi ze za taką usługę będę musiała zapłacić .. za zablokowanie . Powiedzcie co zrobic ? Chciałam im nagadac przez telefon ale nie mam okazji bo gdy dzwonie to jest tylko sygnał połączenia .

Gość gość
Jaa podpisujac umowe dalem warunek zadnych telefonow-reklam,promocji. Posuchali z malymi wyjatkami. Idz do punktu swojej sieci. Powiedz ze nie zyczysz sobie telefonow i maja to zablokowac albo prosisz o rozwiazanie umowy.jak nie chca rozwiazac to nie bedziesz oplacac rachumnkow.

Gość gość
No tak już raz to zrobiłam bo dzwonili do mnie tez ludzie od poprzdniego wlasciciela i tez czy jest pan x .. i tak w kolko tez rozne firmy szlak mnie trafial powiedziałam im ze za co ja place w takim razie ? Babka głupio się Zmieszala i powiedziala ze moge wlaczyc taka PLATNA BLOKADE tylko . No i nie płaciłam dwa miesiące to za trzecim juz mi windykacja chciała wsiadać .wole nie ryzykować. Wymawiaja sie wszędzie durnymi procedurami .

Gość gość
Do mojego męża też jakiś czas temu zaczęli wydzwaniać z providenta, a nie brał żadnych pożyczek. Okazało się, że ktoś podał zły numer i nie spłaca pożyczki :O Na szczęście po wyjaśnieniu telefony ustały.

Gość gość
Jak zadzwonia to informujesz ze jie zyczysz sobie telefonow i ze nagrywasz ta rozmowe.

Gość gość
Pierwsze slysze o jakiejs platnej blokadzie.to jakies chore.w blad cie wprowadzaja.zerwij umowe i podpisz z innym operatorem.

Gość gość
Albo zaczac do nich oddzwaniac i wyzywac.albo jak zadzwonia powiedziec im zeby sie pieprrzyli.

Gość gość
No ale nie mogę odebrać bo odbieram i jest tylko sygnał i czekam i czekam i nic . Odkładam słuchawkę i znów dzwoni !!! W sumie mam o tyle fajnie tam ze mam tv net i telefon w pakiecie bo od lokalnego dostawcy nie mogę wziąć bo musze mieć akt własności domu którego narazie nie mam . Musze się zastanowic poważnie nad zmiana bo oni mnie wykończa. I ta pani autentycznie tak powiedziała chyba sama nie wiedziała o co jej chodzi .

Gość gość
Ja bym wypowiedziała im umowę.

Swoich dłużników przekazuję przez Internet od razu do windykacji na koszy dłużnika na eNakazpl.