Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta sylwia to ile ma lat i co robi calymi dniami

Polecane posty

Gość gość
Straszyć sobie możesz...Raczej kazdy siedzi przez bramkę proxy.Obyś się nie przeliczyła z grozbami bo chyba nie jestes swiadoma z kim zadzierasz.

Gość gość
Sylwia pokaż swoją wyższość i nie zniżaj się do poziomu osoby atakującej. Odpuść a ona zostanie ze swoim jadem.

Gość gość
Będziecie w piekle za to wszystko.s

Gość gość
Nie piszę,już.Strasznie boli mnie głowa i jrst mi niedobrze.Ta osoba zle na mnie działa Dobranoc.s

dziesiątki razy obiecywałaś, że się stąd wynosisz bo tu szambo i rynsztok na twoje zacne święte zalety a tu z obietnic wyszły nici. :( powinnaś dotrzymać obietnicy jak na gorliwą i prawdomówną katoliczkę przystało bo inaczej okazujesz się kłamczuszką :)

Gość gość
Oh,biedactwo...

Gość gość
Pewnie dostałaś ciśnienia ze zdenerwowania, bo ból głowy i mdłości mogą na to wskazywać. Nie przejmuj się wrednym pospólstwem.

Gość gość
hehehe padlam ze smiechu

Gość gość
Tak obiecywałam, że się wynoszę, bo to prawda to forum to bagno. Lecz zareagowałam czytając i widząc taką podłość według drugiego człowieka. Żegnam. Zaa oceanu.

Gość gość
Kłamczuchą bo co bo nie jestem w stanie przejsc obojetnie obok waszych durnych i najczesciej uwłaczających moją osobę prowokacji?.Boli cie ze jestescie nieskuteczni i nie udaje sie wam zepsuc mi opinii?Nigdy wam sie to nie uda .Blokuję tą stronę na swoim telefonie,usuwam ją całkowicie,niemniej jednak mam osobę ktora sledzi dla mnie wasze wpisy i tak czy siak mi o tym doniesie.Odkryłam o wiele lepszy portal od tego ,nawet mam na nim kontakt z kimś znajomym kto tutaj był anonimowo a tam nie.Żegnam .!s

Gość gość
Wspaniałomyślnych geniuszy z jadem w języku za oceanu.

Gość gość
Przedawkowałam internet,zawsze tak mam jak za długo siedzę.Dobranoc.s

słusznie, nie reaguj na to bagno po prostu żegnaj i nie wracaj już tutaj jak obiecywałaś, zza swojego Górkowego Oceanu, dla twojego i nie tylko dobra :)

Gość gość
ty nie masz dobrej opinii co żeś sobie kobieto ubzdurala.jest przepaść miedzy realnym zyciem a iluzja wiesz.

Gość gość
,niemniej jednak mam osobę ktora sledzi dla mnie wasze wpisy i tak czy siak mi o tym doniesie x Fascynujace...Pewnie ma na imię Sylwia? I co jak widzi te wpisy to pewnie zawału dostaje?:D

Gość gość
Życzę wam wszystkim dużo seksu analnego. Bardzo was fascynuje w realu.

Gość gość
Inaczej życzenie dla pospólstwa: chuj wam w d**e.

Gość gość
Znowu o sek sie to pewnie znowu s.

Gość gość
Chłopa ci brakuje dlatego ci już odbija.

Gość gość
To forum to dno moralne. I nie pisze to Sylwia.

Gość gość
Tylko inna 'sylwia'

Gość gość
gość dziś Ja twoje IP też widzę,przyszedł mi raport dziś o 6.39 mogę tu nawet wpisać ten adres jesli chcesz. Nazwa telefonu ,typ adres IP.numer do adresu godzina przejecia dostepu do urządzenua oraz nazwa miejscowosci takze uważaj ..bo ja jestem długo cierpliwa ale do czasu!Chetnie wykorzystam te dane i skonczy się!.s X Kłamiesz i straszysz, nie masz dostepu do IP kafeterian:) Gdybyś miała to nie przypisywałabyś mnie wszystkich tu wpisów:) W moich wpisach nie było jadu, Ty jad widzisz w każdym wpisie niezgadzajacym się z Tobą, obnażającym Ciebie.

Gość gość
Dokładnie! nie olejcie psycholke -moja ciotka jest taka sama i w końcu wylądowała na oddziale zamkniętym!

Gość gość
66 i całymi dniami sie brandzluje

Gość gość
Haha kiełbasa to ponoć "szczęśliwa" mężatka w każdej kobiecie widzi kochankę swojego męża można ją poznać po słownictwu z rynsztoka x Nie kiełbasa to jesteś ty sfrustrowana, porzucona kochanico :D i wszyscy na kafe o tym wiedzą, więc nie zadawaj głupich pytań na które sama sobie odpowiadasz. :D A tu o tobie desperatko można poczytać: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/dlaczego-te-baby-na-tym-forum-tak-sie-czepiaja-tej-kielbasy-p_6664902

Gość gość
Gośćsylwia wczoraj Ja też nie chciałam się chwalić ciążą powiedziałam w 10 tyg bo mama bardzo sie martwiła o mnie bo wiedzieli ze byłam u lekarza. A teraz żałuję bo tylko d**e mi obrabiaja za plecami. A tak to spokojnie do 6 mies nie byloby widac bo jestem dość gruba. I zamiast cieszyć się ciążą to tylko przeżywam ze mam taką z******tą rodzinke. To o tej sylwii piszecie?

Gość gość
KOCICA HA HA 2015.10.05 maloowana masz rację ale ona wszędzie widzi kochankę swojego męża to chore się robi smiech.gif trochę bo trzeba mieć coś nie tak z głową żeby wmawiać komuś przez cały czas i śmiać się na forum a nie napisać do tej laski i opowiadać jak to się śmieje z niej anonimowo to śmieszne smiech.gif X No i już wiemy kim jest kiełbasa;)