Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciepłe kluchy kontra prawdziwi mężczyźni

Polecane posty

Gość gość

Plusy i minusy Ciepla Klucha +wybaczy zdrade +zajmie się dziećmi -jeczy,narzeka -nie potrafi wymyślić rozrywek,nie ma pasji,ma nieciekawa osobowość -słaby w seksie -przynosi wstyd wsrod ludzi -raczej nie odejdzie a porzucony będzie się kajac -zwykle nie są zbyt inteligentni i można nimi manipulować x Prawdziwy facet +jest interesujący i kazdego dnia wnosi powiew świeżości,nie nudzi nam się +szanujemy go za całokształt +jest dobry w łóżku +dla niego jesteśmy w stanie wiele poświęcić, tylko z nim jesteśmy szczesliwe -obawiamy się zdrady

Gość gość
Prawdziwego faceta podziwiamy, jesteśmy mu ulegle, chcemy być jego w każdej postaci.

Gość gość
nie, nie obawiamy się zdrady a przymykamy na nią oko ! prawdziwy mężczyzna wykorzystuje swój potencjał :D

Gość gość
Prawdziwy facet nas utrzyma ale nie da decydować. Ciepła Kliucha odda całą pensję i będzie czekała na dalsze rozkazy. :)

Gość gość
Prawdziwy facet jest odpiwiedzialny za rodzinę i nie trzeba obawiać sie że zdradzi bo ma kręgosłup moralny ukształtowany.

Gość gość
15:57 buhahahahahahahaha. Moja moralność jest inna niż twoja. A czyja jest prawdziwa nie nam oceniać.

Gość gość
co chcesz przez to powiedziec?

Gość gość
Ze równie moralne jest życie w zgodzie z własną naturą i nie ograniczać się w przeżywaniu wszystkiego co ludzkie.

Gość gość
16:04 w pełni ma rację poza małą nieścisłością, bo wszystko jest ludzkie co nie jest mi obce , taka wariacja :D zaś nie wszystko co akceptowalne społecznie jest mi po drodze

Gość gość
Zupełnie nie zgadzam się z tym opisem. Jestem odpowiedzialny, pracowity, godny zaufania, pełen ciepła i miłości, w łóżku czuły i wytrwały. Jestem czlowiekiem rodzinnym i opiekunczym, dobrym ojcem i mężem. Nie odbija mi palma i partnerka ma komfort psychiczny przebywając ze mną. Prawda jest taka, że dla kobiet chcących założyć rodzinę mężczyzna-ciepłe kluchy jest dobrym partnerem i mądre kobiety potrafią to docenić.

Gość gość
17:08 o Boże...

Gość gość
Prawdziwy mężczyzna nie zdradza. Zdradzają szmaciarze.

Gość gość
Nie zdradzają tacy których żadna nie chce.

Gość gość ciepła klucha
Dodam również, że mam pasje, nie jestem nudziarzem, partnerka nie ma żadnego powodu wstydzić się mnie wśród ludzi. Wprost przeciwnie, potrafię interesująco porozmawiać na dowolny temat nie robiąc z siebie idioty.

Gość gość
17.13 Czysto patologiczny idiotyzm.

Gość gość
gość dziś - To samo tyczy się kobiet :) Tylko szmata się tak zachowuje :D Aczkolwiek są pewne wyjątki.

Gość gość
Marzenia wielorybów z kafeterii :classic_cool: :D

Gość gość
Do ciepłej kluchy czy zarabiasz minimum 10000 czy jesteś znany w swoim środowisku biznesowym czy twoja rodzina jest zabezpieczona finansowo czy dbasz o siebie bardziej niż przeciętnie czy w życiu seksualnym robisz coś więcej niż przecietniacy czy zabierasz żonę na bal sylwestrowy którego zazdroszczą jej koleżanki czy splodziles dzieci czy zdarzało Ci się ze jakas obca laska na Ciebie leci czy c hodzicie do klubów co najmniej raz w miesiacu/albo na dancingi zależy od wieku czy uwamiacue się z kolegami na męskie wieczory po których przychodzisz schlany czy piłeś kiedyś z tesciem az nazwał Cię synem czy byłeś w burdelu czy byłeś na striptizie czy jak krzykniesz to zona staje na baczność czy sprawy finansowe zona oddaje w twoje ręce czy kiedyś komuś przywaliles

Gość gość ciepła klucha
-czy zarabiasz minimum 10000 Nie. -czy jesteś znany w swoim środowisku biznesowym Jestem ceniony w branży, znany to może być byle alfons na komendzie policji -czy twoja rodzina jest zabezpieczona finansowo Tak -czy dbasz o siebie bardziej niż przeciętnie Po prostu dbam o siebie, nadwagi nie mam i w szmatach nie chodzę -czy w życiu seksualnym robisz coś więcej niż przecietniacy A co robią przeciętniacy? -czy zabierasz żonę na bal sylwestrowy którego zazdroszczą jej koleżanki Nie wiem czego zazdroszczą koleżanki, nie obchodzi mnie to. -czy splodziles dzieci Tak, dwoje. -czy zdarzało Ci się ze jakas obca laska na Ciebie leci Wątpię, nie interesuja mnie obce laski. -czy c hodzicie do klubów co najmniej raz w miesiacu/albo na dancingi zależy od wieku Nie. -czy uwamiacue się z kolegami na męskie wieczory po których przychodzisz schlany Sporadycznie, 2 razy w roku. -czy piłeś kiedyś z tesciem az nazwał Cię synem Nie i bardzo dobrze, bo to nie mój ojciec -czy byłeś w burdelu Nie -czy byłeś na striptizie Nie -czy jak krzykniesz to zona staje na baczność Nie krzyczę na żonę, dzieci ani nikogo innego. -czy sprawy finansowe zona oddaje w twoje ręce Wspólnie decydujemy. -czy kiedyś komuś przywaliles Raz, kiedy byłem nastolatkiem.

Gość gość
To w sumie masz rację jesteś klucha

Gość gość
Ja lubię być traktowana jak k***wka w łóżku, a skoro nie byłeś to pewnie nie wiesz jak to robić. Ps. Nie ważne czy zdradziles ważne czy jakaś chciała.

Gość gość
no przecież pisze,że jest

Gość gość
17.49 Przerażające! Trafić na takie coś, jak ty. Brrr

Gość gość
Napisałeś że wspólnie decydujecie. A co jeśli zona nie umie się zdecydować, podjąć decyzji. Kto ostatecznie ja podejmuje i co najważniejsze kto bierze za nią odpowiedzialność. Szczególnie za nietrafne decyzje. Czy jesteś w stanie nieść na swoich barkach odpowiedzialność.

Gość gość
17.37 Żona ma ideał w domu.

Gość gość ciepła klucha
Decydujemy wspólnie, jak to żona nie ma zdania? Żona jest dorosła i inteligentna, tak samo jak ja, jeszcze nie zdarzyło się, żeby nie miała zdania na jakiś temat. Podobnie jak ja. W przypadku róznicy zdań trzeba znaleźć kompromis.