Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kolor włosów i oczu macie a jaki wasze dzieci

Polecane posty

Gość gość

Ja z mężem mamy brazowe oczy. Mąż jest szatyn ja brunetka chociaż w dzieciństwie miał jasne włosy niemalże blond . Czy moje dziecko też może mieć jasne czy przeważa jednak mój czarny kolor ? A u was jak jest ? Moja koleżanka jest brunetka o ciemnych oczach jej partner brunet o niebieskich a ich córka blondynka jasna o niebieskich oczach . Skąd ten blond ? :)

Gość gość
Moze po kims z rodzinie,ja szatynka brazowe oczy,maz ciemny blondyn oczy zielone.Corka ma mohe oczy,a meza wlosy.Wyszla nam ciemna blondynka z brazowymi wlosami

Gość gość
Z brazowymi oczami mialobyc :)

Gość gość
Moi rodzice: mama w młodości blondynka, później ciemny blond, szare oczy, ojciec szatyn, zielone oczy. Ja i siostra: ciemny blond, oczy zielone.

Gość gość
Ja bardzo ciemna blondynka i brązowe oczy, mąż czarne włosy i zielone oczy. Córka jasna blondynka i niebieskie oczy.

Gość gość
Tu autorka . A znacie takie kwiatki ze np oboje rodziców oczy brazowe dziecko oczy niebieskie ? Bo tak też się zdarza :D strasznie ciężko się chyba później kobiecie wytłumaczyć ..

Gość gość
Ja będąc dzieckiem miałam niebieskie oczy i blond włosy. Teraz jestem brunetka z szaro-zielonymi oczami

Gość gość
Tak mama brazowe,ojciec brazowe,siostra niebieskie,po ojcu mamy...

Gość gość
8 22 a jaka była na to reakcja otoczenia ? Nikt nie usiłował Twojej mamie wmówić zdrady ? :)

Gość gość
Moje dziecko wygląda jak ją w jego wieku.

Gość gość
Włosy mam jasny blond a przefarbowałam sobie na ciemny blond,oczy mam zielone. Mój mąż też z natury blondyn tylko że o niebieskich oczach. Moja 7 letnia córka włosy czarne a oczy ciemny brąz. Nie wiem skąd to się wzieło. Teściowa nawet raz z nerwów powiedziała że zdradziłam męża.

Gość gość
Ja znam taki przypadek że kobieta rasy białej miała męża również rasy białej,zdradziła go z czarnoskórym mężczyzną,zaszła w ciąże (z tym czarnoskórym) a urodziła dziecko rasy białej. Dziecko tej kobiety było dorosłe zakładało rodzinę a tu się urodziło dziecko rasy czarnej (nie mulat tylko czarne). Ten mąż tej kobiety zmarł i nie dowiedział się prawdy przez całe 23 lata wychowywał nie swoje dziecko. Tak więc geny gdzieś zostają.

Gość gość
9:49 może zdradzilas? :D x niebieskich i niebieskich i niebieskich i zielonych nigdy nie wyjdą brazowe. Natomiast z brązowych niebieskie tak .

Gość gość
Ja szare i wlosy blond , maz niebieskie i wlosy blond , dziecko oczy szaro niebieskie ale dziecko jest male wiec pewnie mu się jeszcze zmienia , wlosy blond

Gość gość
9:56 taki przypadek był w trudnych sprawach

Gość gość
Ja mam oczy i wlosy ciemny brąz, mąż ma oczy piwne i włosy blond a nasz syn ma ciemnobrązowe oczy i włosy blond :-)

Gość gość
Tu autorka to pewnie będę miała podobnie jak Ty :)

Gość gość
mam 2kę dzieci, żadne do mnie nie jest podobne :-o ja blondynka zielone oczy dzieci jasno niebieskie oczy, ciemna karnacja i ciemne włosy (ojciec czarne, dzieci taki ciemny brąz wpadający w czerń, ale nie tak czarne jak ojciec) zwłaszcza córka ma taki niecodzienny typ urody, bardzo jasno niebieskie oczy i ciemna karnacja cały rok zawsze ludzie pytają zimą czy z wakacji wróciła....