Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezenty na święta i mikołaja?

Polecane posty

Gość gość

co mogłabym kupić mojej córce na mikołaja i święta. Mała nie chce bawić się lalkami za to uwielbia puzzle i różnego rodzaju zagadki. Problem w tym, że z reguły w sklepach takie zabawki są dla starszych dzieci, i boje się że moja 4 latka sobie z nimi nie poradzi.

Gość gość
Są takie zabawki też dla dzieciaków 3-5, ja ostatnio kupowałam coś w tym stylu w ramach prezentu urodzinowego. Da się znaleźć.

Gość gość
Nie mam czasu zrobić prezentu własnoręcznie, także wolałabym coś kupić. Mogła by mi Pani napisać gdzie pani kupowała ten prezent?

Gość gość
Ja kupowałam w Toy Planet We Wrocławiu w Galerii Dominikańskiej, bo akurat pracuje obok. Ale myślę że w każdym zabawkowym się coś znajdzie wystarczy poszukać.

Gość gość
Przecież na puzzlach zawsze jest napisana kategoria wiekowa dziecka. Można kupić nawet układanki dla dwulatków.

Gość gość
Są puzzle dla 2-3latków, moja bratanica w wieku 4 lat układała już puzzle dla starszych dzieci.

Gość gość
W każdym zabawkowym sklepie czy markecie znajdziesz puzzle z odpowiednią kategorią wiekową. Większość lalek typu Barbie jest od 3 lat (na opakowaniu zawsze jest napisane od 3 lat). Są duplo czy drewniane klocki od 1,5 roku, na większości zabawek masz napisany przedział wiekowy. Są też gry planszowe dla 4 latków, zestawy kreatywne. Ja na mikołaja kupuję drobnostkę typu książeczka i naklejki, kolorowanka. Na wigilię coś większego.

Gość gość
Prezenty, prezenty ja w tym roku zakupuję komplet kartonów z www.wok-kartony.pl i oklejam papierem + piękna wstążka i jest super opakowanie - każdemu polecam takie rozwiązanie.

Gość RadekCzerski
Ja właśnie też z Wrocławia, więc po drodze z pracy może wstąpię do Galerii Dominikańskiej by sprawdzić jakieś zabaweczki dla moich dzieci w Toyplanet.

Gość rolokowa
Wczoraj mikołaj przyniósł mi fajna lampkę activej na klips, dobrze wiedział, ze lubię czytać książki i będę mogła powiesić ja tam gdzie jest mi najwygodniej :)

Gość gość
Poczytałem wczoraj trochę opinii na temat sklepów z zabawkami we Wrocławiu i poszedłem do tego Toyplanet do Galerii Dominikańskiej... Ogromny wybór! Musze zabrać małżonkę bo sam nie podołam z wyborem ;)

Gość gość
Jeśli chodzi o wybor prezentów dla dzieciakow to faktycznie w toyplanet/ galeria dominikanska jest on bardzo duzy

Gość gość
Polecam zobaczyć zabawki na www.symag.net/catalog/ dużo fajnych zabawek i jakościowo wyglądają na solidne. Lalki są po prostu najlepsze, ale misie też niczego sobie!

Gość gość
Ja już wpadałam na pomysł co kupię moim rodzicom. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie myśl o zakupie lampy wiszącej nad kuchenny stół. obecna jest już przeżytkiem a ta z activejeta designerki wygląd ma.

Gość ramona

Co kupujecie starszym członkom rodziny? Mam dylemat co do prezentu mojej babci, na razie  myślałam o kilku kłębkach włóczki bo bardzo lubi dziergać na drutach i ciągle nam jakieś szaliki i skarpetki robi 🙂 a do tego jakieś witaminki, pomyslałam o doppelhertz aktiv z morwą, babcia ma cukrzycę, w święta jak zje więcej słodkiego to zaraz się źle czuje może po tym suplemencie by tak jej cukier nie skakał

Gość palitka

Lot w tunelu aerodynamicznym speedfly pod wrockiem 🙂