Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była żona mojego partnera chce nam wsadzic na głowe dzieci na święta co robic

Polecane posty

Gość gość

A ja się nie zgadzam bo święta to czas z nim i ze mną i nasza córką, moimi dziećmi mielismy być razem, ale ona mówi z uporem że tak. Chce do niej przyejchac i wykrzyczec jej w twarz że jeżeli dajemy jej alimenty to ma za nie święta zrobić

Gość gość
Suka z Ciebie!Ja bym te dziec****eknie ugosciła!

Gość gość
Zupełnie Ciebie nie rozumiem. a dlaczego męża dzieci nie mogą spędzić z nim świąt? bo co? Sama jestem po rozwodzie i oboje z byłym mężem mamy nowe rodziny, mąż płaci alimenty na naszego syna a mimo to sam chce brać go na święta i mamy taką umowę że co drugie święta mój syn spędza u mojego byłego męża. Jego partnerka nie robi z tego żadnych wontów, w końcu to jego dziecko i on ma prawo chcieć spędzić z nim czas, czy w święta czy też w ferie, czy zabrać go na wakacje. Co prawda nigdy mu na siłę nie wciskałam dziecka, ale skoro twój partner nie ma nic przeciwko temu to uważam że Ty nie masz prawa mu zabraniać spędzić świąt z dziećmi.

Gość gość
To niech odda pieniadze za aliemnty ktore nam kradnie co miesiac!!!! Wziela dzieci i jeszcze ciagle domaga sie alimentow a nasze zycie?! A facetowi nie chciala dac dzieci!!!

Gość gość
Moj partner mowi ze jemu to wszystko jedno.

Gość gość
Myślę że to prowokacja bo nie znam matki która chciałaby pozbyć się własnych dzieci na święta.

Gość gość
Acha z Twoimi dziećmi TWÓJ partner ma spędzać święta a ze swoimi nie. Ty tez masz dzieci z wcześniejszych związków i tez odkradasz ojca swoich dzieci? To jest obowiązek ojca płacić alimenty, zreszta matka tez lozy na dziecko.

Gość gość
Alimenty ma oddać? śmieszna jesteś, alimenty dostaje na utrzymanie dzieci przez cały miesiąc a nie tylko na to żeby zrobić święta. To może jak mój były bierze do siebie dziecko to ja mam mu procentowo oddawać alimenty za dni w które mały jest u niego? chora jesteś psychicznie i egoistka cholerna. żal mi twojego chłopa i tych dzieci

Gość gość
Ojciec moich dzieci nie zyje wiec nie, nie placi mi alimentow. Mialam prawo zalozyc nowa rodzine a milosc nie woda, zakochalam sie w zonatym ot co.

Gość gość
zakochałaś się w żonatym i rozbiłaś mu rodzinę i jego dzieciom to licz się z konsekwencjami. żal Ci dupę ściska teraz ze on płaci alimenty,to trzeba było dupę i nogi zacisnąć i się mu do łóżka nie pchać, tylko wziąć sobie chłopa bez rodziny na utrzymaniu.

Gość gość
Dobrze ci tak suko, chcialo sie zonatego i rozbijac malzenstwo to teraz chowaj cala gromadke bachorkow. Udanych swiat :)

Gość wiwinka
ojciec też ma obowiązek zająć się dziećmi, nie możesz mu tego zabraniać to nie fair

Gość gość
Dzieci też tesknia za ojcem a ojciec przy rozwodzie dostal kontakty z dziecmi. Wiesz ze jakby sie uparła może Wam zrobić sprawę za nie przestrzeganie kontaktów z dziecmi i sad za każdy brak widzenia z dziecmi nalozy na ojca kary. Wtedy sie nie wypłacicie. Mało która kobieta robi takie sprawy a powinny to zyskaly by na tym nawet finansowo. Co jeżeli Twój facet nagle dostanie kare zza każdy brak spotkania z dziećmi po 300 zl.. Życzę Wam tego zeby taka sprawę zalozyla. I Ciebie tez zostawi taki tatuś. Jezeli ojciec nie interesuje się swoimi dziećmi zz pierwszego małżeństwa to i Wasze będzie miał w d***e. A z Twoimi dziećmi ma obowiązek spędzić swieta ich ojciec a nie Twój obecny partner

Gość gość
A czyli Twój partner ma obowiązek utrzymywać Twoje dzieci i być dla nich tatusiem ale dla swoich nie? Zobaczysz zostaniesz sama z takim postępowaniem a Twoje dzieci tez Cie znienawidza. Powinnaś próbować złapać kontakt z jego dziećmi i starać sie aby miały fajne święta z ojcem. Twoje dzieci maja rentę po zmarłym ojcu a jego alimenty takie jest prawo.

Gość gość
My mieliśmy jego dzieci 2 tygodnie przez wakacje to teraz powinna oan zajmować się nimi na święta a nie szukac głupich, nie rozumiecie tego naprawdę?!

Gość gość
a jak ojciec twoich dzieci nie żyje i nie masz alimentów to rentę na dziec***ewnie po nim masz wiec nie rób z siebie cierpiętnicy. No chyba że szanowny tatuś był nierobem i nie pracował a to już twój problem jak z takim elementem żyłaś

Gość gość
nie, nie rozumiemy Cię zupełnie. Jesteś egoistka straszną. A wakacje trwają 2 miesiące więc po prawdzie ojciec powinien mieć dzieci przez połowę tego czasu, plus połowę ferii i najlepiej jedne święta, wielkanoc lub boże narodzenie, z twojego toku myślenia wnioskuję że raczej wielkanoć jego dzieci spędziły z matką więc matka ma prawo chcieć aby dzieci pobyły z tatą na boże narodzenie

Gość gość
Trzeba było faceta z rodzina brać? Mało to wolnych i bez zobowiązań? Widziały gały ci brały wiec nie kwicz już.

Gość gość
Wstretna baba z Ciebie. A facet w koncu zobaczy, ze popelnil zyciowy blad zostawiajac pewnie porzadna zone dla takiej wrednej s*ki jak Ty i odejdzie. OBY ... Wesolych Swiat autorko ;-)

Gość gość
Rzadna z was nie chcialaby być na moim miejcu! JEGO BYŁA żona jestwstrętna egoistyczna szmata ktora chce nas zniszczyc to jedyny powod dla ktorego to robi moje corki nie chca sie bawic z dziecmi mojego partnera i nie akceptuj ich ale to jej nie interesuje oczywiscie!

Gość gość
Mój mąż od paru lat nie widuje się z dorosłą córką podczas świąt. Był zapraszany ale sam, beze mnie więc tam po prostu nie chodzi i przyznam, że jest mi z tym bardzo dobrze bo nie muszę się nim dzielić.

Gość gość
Gdyby mój mąż chciał swoje dzieci do nas na święta sprowadzić, to bym zafundowała sobie jakiś fajny wyjazd świąteczny i spędzałby te święta beze mnie.

Gość gość
O właście! Ja nie chce sie dzielic swietami z obcymi dzieciakami!

Gość gość
Po tym co wypisujesz widac, ze nie jestes lepsza od niej . Taka sama wstretna egoistka z Ciebie. Twoje coreczki cacane, jego dzieci osrane nie? Moglas brac faceta bez dzieci, bo widac masz problemy z akceptacja

Gość gość
Dla Ciebie kretynko to sa obce dzieci, dla niego nie bo to sa jego dzieci pojmujesz to??? I zawsze beda wazniejsze od Ciebie, bo Ty jestes obca baba ktora moze zmienic tak jak zmienil swoja zone, a dzieci sa na.wieki wiekow glupia krowo

Gość gość
Temat śmierdzi na kilometr prowokacją, a Wy się wkręcacie jak cielęta.

Gość gość
Jak wiesz, że jego była robi to celowo to znaczy, że zna Cię na tyle że wie co Cię wkurzy. Ja bym specjalnie zafundowała dzieciakom bajeczne święta, niech opowiedzą mamusi jak u taty i "cioci" było wspaniale, to pewnie się jej szybko takie akcje odwidzą bo się wystraszy że dzieci będą wolały Ciebie niż ją i jeszcze nie daj boże tata to wykorzysta, dzieci zabierze i dowali jej dla odmiany alimenty :)

Gość gość
Twój mąż tak samo może nie lubić Twoich dzieci. Wywiez dzieci na święta do babci czy gdzies zeby bylo sprawiedliwie. Skoro on ma nie miec swoich dzieci na święta to Ty tez swoich nie miej na święta. Zobaczysz jak to fajnie

Gość gość
''RZadna''? Ile ty masz lat,dzieciaku? Najpierw słownik a następnie provo. Najlepiej jebnij się tym słownikiem w pustą łepetynę.