Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsza pizza włoska Bielsko Biała

Polecane posty

Gość gość

Czy w ogóle w Bielsku są jakieś lokale, w których podają naprawdę smaczną pizzę? Jeśli tak, to podajcie proszę namiary na takie miejscówki. Cienkie ciasto, porządne produkty... Bo gdzie trafiamy to panuje jakiś totalny dramat...

Gość gość
Chcesz włoskiej pizzy to jedź do Włoch. W jaki sposób u nas mają zrobić włoską pizzę skoro nie mają takich samych produktów jak w Italii? A jak się domyślasz byle jaki dodatek może wpływać na smak, i docelowo będzie to po prostu totalnie inne...

Gość gość
Bez przesady. W Bielsku jest Gusto Dominium, mają dobrą pizzą i jak dla mnie jest najbardziej włoska z tych jakie w PL jadłem. Zresztą - to jest głupia dyskusja. Pizza ma być po prostu smaczna, fajna, sensowna, a to jakie ciasto, jakie składniki nie ma większego znaczenia. Po prostu cała pizza sama w sobie ma być smaczna. Mylę się?

Gość gość
Zdecydowanie polecam Gusto Dominium - mają najsmaczniejsze jedzenie w okolicy, chociaż zakładam, że większość pytających średnio sobie zdaje sprawę z tego, jak smakuje typowa pizza włoska. Bo czy wam to coś mówi?

Gość gość
Pewnie, że możecie pochodzić po lokalach i popytać za dobrym jedzeniem, ale wątpię, żeby udało się Wam coś sensownego znaleźć. Jest spory problem z lokalami, szczególnie takimi, które nie dbają o jakość produktów, a nawet przypalają ciasto przy pizzy co jest dla mnie już dramatem. Jak macie coś sprawdzonego, to nie kombinujcie. Bo po co?

Gość gość
Akurat Gusto to ja odwiedzałam wiele razy i zawsze było w porządku. Przede wszystkim mają bardzo smaczne ciasto, rzadko spotykane, bo naprawdę potrafią je przygotować zaskakująco smacznie i przynajmniej ja odbieram je zdecydowanie pozytywnie.