Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie już plan co kupicie swoim rodzicom na święta?

Polecane posty

Gość gość

U mnie jak zwykle pustka w głowie. Portfeli, kosmetyków, książek, zapalniczek, flaszeczek, kubków, biżuterii, szlafroków i piżam mają (i ja też mam) już po kokardę, przez 30 lat trochę się tych prezentów jednak uzbierało. Co kupujecie swoim staruszkom??

Gość gość
Ja nic nie kupuję. My nie dajemy prezentów na Święta rodzicom,rodzice nie dają nam-jedynie naszym dzieciom dają.

Gość gość
Ja wyczaiłam taki ładny zestaw dove derma spa (w eleganckim opakowaniu, takim białym pojemniczku). Poza tym pewnie dokupię jakiś fajny alkohol typu likier czy nalewka, a do tego dołączę voucher zakupowy do home and you albo coś w tym stylu. Ew jeszcze się zastanawiam nad wykupieniem na gruponie 3-godzinnego pakietu spa (masaż, jakiś zabieg na twarz i coś tam jeszcze). Materialnych rzeczy nie kupuję, bo rodzice kupuja sobie wszystko na bieżąco więc naprawdę ciężko im zrobić niespodziankę.

Gość gość
A ja raczej robię rodzince praktyczne prezenty. Słucham i przyglądam się co im brakuje przez cały rok.

Gość gość
Nic, ale wiem, że pójdę przed świętami do spowiedzi i do kościoła. Dziwi mnie, że jeszcze nie ma wątków o sylwestrze.

Gość gość
Znicze na ich groby.

Gość gość
Dobre czekolady, dobra kawa, mamie krem i książka (weim dokładnie co lubi) a tacie dobrej jakości rękawiczki i czapka.

Gość gość
gość dziś Nic, ale wiem, że pójdę przed świętami do spowiedzi i do kościoła. Dziwi mnie, że jeszcze nie ma wątków o sylwestrze. x A co cię dziwi, że taki temat już wisi? Do świąt lekko ponad pół miesiąca, chyba logiczne, że nikt normalny nie kupuje prezentów za pięć dwunasta. Ja zaczęłam je gromadzić już w połowie października, mam dużą rodzinę, sporo osób do obdarowania, nie interesują mnie durnostojki za 5zł byle coś kupić, więc też rozkładam sobie te zakupy na kilka tygodni, żeby portfel nie doznał szoku powypadkowego. Nie każdy ma do kupienia jedynie zabawkę dla dziecka i książkę dla męża 🖐️

Gość gość
Prezenty mam z bańki. Wszystko kupione, czekam aż dowioza mi jeszcze niektóre ze sklepów. Za 10 dni biorę ślub, to nie będzie głowy latać za prezentami bliżej Świat, a na ostatnia chwilę nie zamierzam niczego zostawiać. Grunt to planowanie i dobra organizacja ;)

Gość gość
Nic nie kupię, nie mam kasy :(

Gość gość
Może kup jakieś zaproszenie na kolację/do teatru?

Gość gość
Portret mojego dziecka, bo sobie zażyczyła.

Gość gość
Płytę z ulubionym wykonawcą albo Kalendarz ze zdjęciami z ich wymarzonej podróży.

Gość gość
Parę lat temu kupiłam tacie skórzaną torebkę/kosmetyczkę, żeby miał na delegacje. Prezent bardzo się sprawdził.

Gość gość
Mamie suszarkę z jonizację panasonic a ojcu jakieś książki historyczne na zamówienie.

Gość Staranka
Moi rodzice w swiecie, ale na skype im powiemy...o ciazy:-)

Gość Kataszynka
Mi ostatnio wpadł do głowy bardzo fajny pomysł. Dowiedziałem się o tym, że w MountBlanc można kupić takie specjalne szkatułki z drewna z Waszym zdjęciem na tej szkatułce. W środku oczywiście są pyszne czekoladki. Myślę, że to może być genialny prezent, bo nawet jak już się zje zawartość, to zostaje śliczna szkatułka, którą można wykorzystać na wiele sposobów. Zresztą sami sprawdźcie ten pomysł w https://mountblanc.pl/do/cat/p_szkatulki_zdjecie

Gość gość
Ojcu perfumy, mamie portret wnuka (chciała).

Gość Agu_27
Ja w tym roku wymyśliłam żeby spędzić wigilię kreatywnie wesoło i każdemu zakupiłam prezent do tworzenia. Mój tata ma samolot, mama biżuterię do decoupage, brat auta a siostrzenice lalkę i aniołka wszystko do samodzielnego sklejania szycia malowania każdy sam sobie zrobi prezent, Wszystko jest pięknie opakowane a kosztuje tylko 25zł. Jak mąż zobaczył to mi nie wierzył że tak mało musiałam mu paragon pokazywać.

Gość gość
Mamie biżuterię i obrus, tatusiowi znicz i kwiaty :( pierwsze święta bez niego

Gość gość
Co to za sklep w jakim mieście?

Gość gość
Przykro mi z powodu taty :(

Gość gość
Nasz prezent rodzice dostaną nieco wcześniej, zamontujemy im kabinę prysznicową. jest to prezent składkowy od 3 rodzeństwa.

Gość gość
U mnie drugie smutne święta-po śmierci rodziców. Nawet nie mam ochoty na ten czas, boli bardziej niż na co dzień ... Będą znicze, choinka i wyjście na cmentarz zamiast do rodziców :-(

Gość Agu_27
Nie wiem dokładnie jaka strona mają sklep internetowy ale nie znam adresu ja kupowałam na fb polakreatywnie się nazywa

Gość gość
Agu_27, daj proszę linka. Nie mogę znaleźć...

Gość gość
Znalazłam:)

Gość gość
trutkę na szczury