Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki ale inteligentny

Mam 35 lat i chyba nigdy nie będę miał kobiety

Polecane posty

Dlatego że: - nie jestem atrakcyjny fizycznie (niski,łysawy,duży nochal i odstające uszy) - nie mam ładnego samochodu tylko stare,małe miejskie autko z silnikiem 1.2 (jakiej marki nieważne) ale zauważyłem że kobiety raczej wolą duże samochody (lans) - pracuje tylko z facetami na produkcji za najniższą krajową więc nie mam możliwości poznania kogoś w pracy - mam konto na portalu randkowym ze zdjęciami i opisem ale zerowe zainteresowanie ze strony kobiet a na wiadomości też nie odpisują Tyle co chciałem napisać.

Gość gość
No to chyba jesteś mało inteligetny. Mój kumpel ma 165cm, jest gruby, łysawy i zarabia góra 2000, za to auta nie ma i ma super kobietkę :) Na portalu widać złe kobiety wybierasz

Gość gość
Ja mam dokładnie to samo teraz żałuję że nie posłuchem mamy i nie zostałem księdzem. Mama chyba wiedziała że jestem brzydki Niegdy mi tego nie powiedziała ale od 10 roku życia mówiła mi żebym został księdzem nie posłucham i co. Mam teraz 47 lat nie mam żadnej rodziny wszyscy pomarli. Gdy nie jestem w pracy to tylko siedzę cały czas przed tv albo kompem.

Gość gość
Eee..... myślałam że jak jesteś inteligentny to kasiasty.

Tak jestem inteligentny bo skończyłem 3 kierunki studiów ale nie pracuje w zawodzie bo wszędzie trzeba znajomości.

Gość gość
Nie trzeba wszędzie znajomości, tylko zamiast tych trzech kierunków trzeba było skończyć jeden, ale porządny. Pracę miałbyś od razu.

Gość gość
Ja wszystkie prace dostałam bez znajomości - a na produkcji płacą ze 3000....

Gość gość
gość dziś Co 3000 zł na produkcji niby gdzie ??? U mnie płacą na produkcji najniższą krajową 1500 zł

Gość gość
a co produkujecie? :D bo jak cukier to gdzieś tak płacą , przy autkach ciut więcej ;)

Gość gość
jeśli masz inteligencję to masz wszystko ... chętnie się z Toba zaprzyjaźnię chciałabym porozmawiać na mądre tematy czekam na Twoją decyzję zostaw kontakt

Gość gość
niezly pustak i materialistka z autorki. Szukajaca sponsora hehe