Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odkrylam, ze moj facet był jednoczesnie z druga

Polecane posty

Gość gość

odkryłam, ze facet z ktorym spotykalam sie dobre pol roku mial jednoczesnie inna, niestty odkrylam to juz po naszym rozstaniu, kiedy zaczelam szukac..., przy czym dowiedzialam sie wiele bzdur jakie moj ex na moj temat mowil do tej drugiej jak cos zaczela podejrzewac i wlasnie przez to skontakowalam sie z nia i powiedzialam cala prawde. On oczywiscie jej zmysla, ze to nieprawda, czy dobrze zrobilam?

Gość gość
Tak. Pewnie na początku nie uwierzy Tobie, ale potem doceni, ze ja poinformowałaś.

Gość gość
Niektore kobiety sa tak glupie ze maja takie cos gdzies, albo przymykaja oko, bo przeciez wazne ze one maja "misia" tzn wedlug ich rozumowania , ze sa najlepsze dla niego :) zal zal zal..jeszcze tobie glowe obetna

Gość gość
tak jest w tym przypadku, dziewczyna mi nie wierzy, zostalam nazwana psycholka, ktora sobie cos uroiła....

Gość gość
Przekazałaś sedno sprawy, dobrze zrobiłaś, ale teraz najlepiej zapomnij, a jak tamta Ci jeszcze ubliża zamiast docenić Twój gest, to w przyszłości zapłaci za swoją głupotę, ale to już nie Twój problem ;p