Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr 1234

Psychiatra leki na uspojenie XANAX

Polecane posty

Gość Piotr 1234

Hej, przeprowadziłem się do Warszawy, jestem studnetem. Poszukuję lekarza, które przepisze mi leki na uspokojenie. Wiem rozmowa z terapeutą też jest ważna, ale chodzi o to, że ja nie widzę jak ktos może zmienić rozmową moje zachowanie, jeżeli ja sam wiem, że moje zachowanie jest bezsensu, a nie potrafię jemu zaradzić. a mianowicie publiczne mówienie przed grupą na zajęciach jest niemożliwe. Najgorzsze jest to, ze przed nie doczuwam nawet jakeigos stresu,ale jak tylko zaczynam mówić serce tak szybko mi galopuję, że mówie zbyt szybko, nie mogąc złapać oddechu. Co powoduje , że łamie mi się głos i mówie bardzo szybko. Głebokei wdechy nic nei dają. Chociaż wiem, ze ta sytuacja nie jest dla mnie ważna, nie potrafię mojego zachowania przezwyciężyć. Dlatego barzdiej jestem zainteresowany lekami, ponieważ zbliżaja się 3 duze prezenatcje chciałbym po prostu wziąć cos na uspojenie przed nimi i mieć je z głowy. Nie chcę się faszerować Xanexem regularnie. Wystarczą mi 4 tabletki. Muszę po prostu zaliczyć te prezentację. A nie powiem nie usmiecha mi się, ze musze wydać najpierw 150 zł na wizyte u lekarza i potem ją powtarzać, a lekarz dopiero po trzecim spotkaniu przepisze mi tabletki. Dlatego moje pytanie jest taki czy znacie psychiatrę/neurologa, który po rozmowie, prawdopodobnie nie będzie miał oporów z przepsianiem mi leków? Budżet studencki mnie ogranicza ( do 130 zł)

Gość gość
poszukaj na stronie kolejkowej NFZ (istnieje taka) Poradnia Zdrowia Psychicznego tam przyjmują psychologowie-psychoterapeuci na NFZ

Gość gość
i lekarze psychiatrzy