Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu wszytstkie zdesperowane zaniedbane singielki piszą na kafe ze nie ma fajny

Polecane posty

Gość gość

fajnych facetów w Polsce, a one takie cudeńka że nie moga sobie znaleźć kogoś odpowiedniego :( Czemu wszytstkie zdesperowane zaniedbane singielki piszą na kafe ze sa niby ladne

Gość gość
Trzeba gdzies uwolnic jad i swoje frustracje, a w internecie anonimowo najlatwiej.

Gość gość
bo nie ma :(

Gość gość
na kafe nie ma ani 1 normalnej kobiety, wiec to nie jest miara realiow

Gość gość
A skad wy wiecie ze na kafe nie ma normalnych kobiet? Statystyki jakies prowadzicie? :D a to fakt, nawet niektorym fajnym kobietom trudno trafic na porzadnego, uczciwego faceta bo takich coraz mniej, mam wrazenie ze wokol same dupki, klamcy, kobieciarze, ci co sami nie wiedza czego chca... Nie jest lekko.

Gość gość
Nie ma za wielu fajnych facetów w Polsce i nie ma za wiele fajnych kobiet.

Gość gość
16.13 Porządni uczciwi i fajni faceci stawiają kołnierze i wciskają czapki na uszy wbijając wzrok w chodnik, by ich takie "fajne" singelki, co to od dupków, kłamców i kobieciarzy wyzywają, na ulicy nie dostrzegły :O

Gość gość
Wyzywaja? Raczej nazywaja rzeczy (tzn. Ich zachowania) po imieniu. Bez przyczyny miana ,,dupkow" nie dostali.

Gość gość
cZEMU ciągle ktoś zakład te debilne tematy i w koło macieju to samo. a przerzuć się jeden z drugim na facetów, skoro kobiety sa takie be, brzydkie, głupie zdesperowane itd. I po kłopocie. Jesteś po 30 i sama- na pewno jesteś brzydka Masz 20 lat i jesteś sama - na pewno jesteś księżnuczką i czekasz na księcia z milionami masz 35 - jesteś sama, nie dość że brzydka to i stara. No i bankowo byłas księżniczką jak miałaś lat 20 Masz 40 i jesteś sama - nic tylko do kółka emeryckiego się zapisać. Na bank masz zmarchy głebokie jak rów marianski i siwe włosy jak gandalf biały. o 50 nie piszę, bo te już pomykają o lasce w łowickich pasiakach. Tu chyba rzeczywiście siedzą sami przegrańcy życiowi, którym nie wychodzi z kobietami. Bo jakby taką mieli, to by seks uprawiali aż by echo szło po osiedlu a nie na kafe z babami siedzieli. jak te przekupki - ta za stara, ta za wysokie wymagania, ta za gruba, ta za małe cycki, a tamta wymaga zmieniania skarpet co dzień.... śmiech na sali :D:D:D:D

Gość gość
tak tak smeich na sali..... tylko ze pewnie nie do smiechu tym co to je to dotyczny

Gość gość
Nie do śmiechu to chyba tym co te tematy ciągle tworzą , widać jakieś sfrustrowane stworzenia nie mające brania wśród kobiet. Zarówno tych starszych jak i młodszych.

Gość gość
dziś x za to do smeichu tobie masz tak cudowne zycie i tyle seksu ze stukasz poematy na kafe

Gość gość
gość dziś dziś x za to do smeichu tobie masz tak cudowne zycie i tyle seksu ze stukasz poematy na kafe xx Odezwal sie bog sexu hehe

Gość gość
jestem singielka nie jestem zdespoerowna zagladam tu od czasu do czasu nie mam sie za bostwo

Gość gość
kobiety zawsze zwalaja wine na mezczyzn i nigdy nie widza ze wcale nie sa takie idealne jakie same siebie widza.

Gość gość
Kobieta jak patrzy w lustro to nigdy nie jest zadowolona z siebie na 100% . Kobieta zawsze wynajdzie u siebie mankament. Jak kobieta mówi, że jest atrakcyjna to znaczy, że inni jej to mówią. Mężczyźni za to mają wywindowane ego i zazwyczaj są mało krytyczni co do swojego wyglądu.

Gość gość
To nie tak, że się narzeka, ale mężczyzn na poziomie naprwde jest niewielu, taka prawda.

Gość gość
Nie powiedziałabym, że wszystkie singielki są zaniedbane i narzekają. Moja przyjaciółka: 30 lat, 165 cm wzrostu, typowa klepsydra, najwęższa talia jaką widziałam w życiu, chyba mniej niż 60 cm. Blond włosy, duże ciemne oczy, ładny uśmiech. Dobra praca, dwa samochody, mieszkanie. Zawsze fajnie i seksownie ubrana. Jest sama. Nie może znaleźć faceta. Czemu? Bo podrywają ją ułomy: brzydcy jak trolle, skoksowani pakerzy bez mózgu, żonaci, starsi od niej o 20 lat brzuchaci tatuśkowie i tak dalej. Jeszcze w życiu nie widziałam, żeby podszedł do niej fajny facet. Nawet taki ciut powyżej przeciętnej. Same gnomy. I jak ona ma nie narzekać?

Gość gość
gość dziś x a jaki to jest fajny facet? Troche to zbyt bajkowo brzmi... nie wierze... moze cos z nia nei tak, albo prowadzi rozwiazle zycie dlatego tacy do niej lgna

Gość gość
Pewnie wyżej sra niż dupę ma.

Gość gość
A ta przyjaciółka typowa klepsydra to sama nie może poderwać takiego faceta, jaki się jej podoba? Przecież z jej wyglądem to żaden problem. Może korona jej z głowy spadnie, co?

Gość gość
Fajni faceci szukają fajnych kobiet. Wesołych, skromnych, inteligentnych. Te wszystkie singielki tu to obraz rozpaczy I desperacji. I pewnie dodatkowo ich " przebojowosc " zawodowa ( ta taka agresywna ) odstrasza facetow.

Gość gość
:O ale bujda :O

Gość gość
E tam. Ja wiem, że są fajni faceci, tyle że nie każdy fajny mnie zechce, nie każdego fajnego ja zechcę, nie każdy fajny jest wolny, Tak czy siak pole się zawęża wraz z wiekiem :)

Gość gość
Poznałam ostatnio kilku mężczyzn i zwykle zależność jest taka, że im bardziej przystojny, tym bardziej nastawiony na obskakiwanie kolejnych lasek.

Gość gość
A to nie jest prawda. Mój mąż jest mega przystojny. Laski się za nim oglądają, a on jest typem niesmialego, skromnego człowieka z pasją, na której się koncentruje. I jestem pewna jego lojalności

Gość gość
Napisałam "zwykle" a nie "zawsze" :)

Gość gość
porazka

Gość gość
gość dziś - fajny? Taki na jej poziomie. Fajny wygląd, fajna praca, pasje, samodzielny, dobrze wykształcony. Moim zdaniem ona zrobiła jeden błąd - jak studiowała, to koncentrowała się na nauce, a nie na imprezach i wszystkich fajnych facetów pozajmowały inne laski. A teraz ci w typie mojej przyjaciółki są już dawno żonaci, albo w długich związkach. Więc ona też dała sobie siana i nauczyła się żyć samotnie. Nie słyszałam, żeby narzekała. Czasem tylko westchnie, że chciałaby kiedyś wyjść za mąż, ale pewnie jej się to nie uda.

Gość gość
Jak biernie będzie czekać, zamiast samej zadziałać, to będzie sama. Największym problem polskich królewien z drewna jest bierność i brak inicjatywy.