Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość zołza wyczerpana

Mąż zaraził mnie wenerą.

Polecane posty

Gość gość zołza wyczerpana

Co robić?

Gość gość
Czyli czym dokladnie?

Gość gość
Hehehe a podobno mężczyźni kochają zołzy :-D

Gość gość
Czuję do niego tylko niechęć,nienawiść i obrzydzenie.Mam ochotę złozyć wniosek do sądu o zdradę.Przez niego miałam wypalaną nadżerkę 2 stopnia a wiadomo ze to prosta droga do raka.Codziennie uciążliwy świąd i upławy.Wykopałam go z łóżka od razu jak zauważyłam pierwsze objawy ale ci to daje.Wiele wizyt u gina.Nienawidzę go .Zawsze byłam wierna z nikim nigdy nie byłam a teraz hpv,nadżerka,grzyb i brodawczak.Brzydze sie nim i mam ochotę go zabić.

Gość gość
Ale po co skladać do sądu wniosek o zdradę skoro zdrada już byla? :-D

Gość gość
Ja nie zdradzałem żony a ona i tak ma ciągle jakieś upławy i stany zapalne pochwy, bo po prostu nie myje się a jest lekarzem :-o przychodzi do domu po całym dniu pracy i kladzie się niemyta do wyra, myje się dopiero następnego dnia rano :-o

Gość gość
W łóżku nigdy nie wiało nudą i zawsze miał wszystko co chciał i ile chciał a mimo to sypiał z taką jedną kuurfą oraz ze mną jednoczesnie .Ona mezatka też,robiła to jeszcze z innym bo ludzie ich nakryli w samochodzie w biały dzień pod sklepem.z dostawcą..,Mojemu i jej udowodnić tego sie nie da bo są rodziną.On sexoholik ona seksoxoliczka ,to co widziałam na własne oczy to głowa mała,problem polega na tym że niby"wszystko zostaje w rodzinie"jak to powiedziała jej ciotka.Mam dość.Byłam czysta i zdrowa a teraz..to.Nienawidzę go.

Gość gość
Nigdy nie jest za późno, by odejść.

Gość gość
14.29Wirus brodawczaka,oraz hpv czy grzybica nie bierze sie z niczego.Brodawki miał najpierw on dwie w okolicy intymnej,pizniej trzybbyły i mnie,to wirus przenisziny tylko drogą płciową i lekarz jasno ti okreslił badając mnie i jego.Na badaniu bylismy oboje.Nadzerke mi wypalił na grzyba oboje dostalismy tabletki i masci.Od tamtej pory nie sypiamy razem.U mnie problem jest nadal i juz nie daję rady .To bardzo krepujące ,uciazliwe.Cuagle sie myję,psikam preparatami,stosuję wkładki,biirę prysznic nawet 3 razy na dzien ale to nic nie daje.Nie mam już sił.

Gość gość
Mnie żona zaraziła wirusem opryszczki, nawet wiem od kogo ona to złapała. Całowała się z jednym takim d****arzem a on miał akurat oprychę na gębie.

Gość gość
14.26Ano po to ze teraz ciagle to kontynuuje te stosunki z nią a ona sama niszczy mnie psychicznie i obrabia mi tyłek za plecami.Już nie dam rady tak żyć dalej.Mam spory powody by podejrzewać że dziecko ktore niedawno urodziła ma z moim mężem a nie ze swoim,wobec swojego jest wroga i agresywna.Stale kreci sie z wózkie koło naszego domu a mój w tym czasie sie kryje jakby bał sie konfrontacji.Wszystko to jest nie do zniesienia ,nie wiem czy mam siłę i ichotę żyć tak dalej.Odejsc nie odejdę bo nie mam dokąd,zresztą ona chyba na to liczy że przywłaszczy sobie nasz dom(zawsze go namawiała żeby się mnie pozbył) a do tego nigdy nie dopuszczę.

Gość gość
14.40Ja się nigdy z nikim oprócz męża się nie całowałam.O całowaniu to mi nawet nie mów,ona na imprezie rodzinnej w strażnicy (25l.ślubu tesciow)-a byliśmy już po ślubie ,wyciagnęła mojego di tanca na środek sali,przywołała kamerzyste i obrzydliwie przez dobre 10 minut zaczeła się z miim ślinić na oczach całej rodziny i dbając o to by kamera była jak najbkuzej nich..i wdzystko zarejstrowała.Moj dostał z liscia.,obok w wózku leżał nasz malenki syn.To były początki.

Gość gość
Co byscie zrobili ?

Gość gość
Wszystko to trwa jakies 20 l.18 po ślubie od jakiś 7-8 lat nie sypiamy razem,nadal sie zmagam z tym świnstwem a teraz jeszcze to dziecko nie mam już sił.Mycie nic nie daje.Stosy żeli do higieny intymnej ,a bez wkładek higienicznych nie da sie normalnie.Wykonczy mnie to .Bałam sie że mi podarował hiva ale na szczescie badanie wyszło ok.Swedzi,piecze,mokro ..już nie daję rady,nic nie skutkuje.

Gość gość
Puścili pawia na kochankę.

Gość gość
Puszczam pawia na widok męża,oraz jak tylko ją zobaczę albo o niej pomyślę.Jest obrzydliwa i wulgarna,bez żadnych zasad moralnych ,on zresztą nie lepszy.Dziś mi powiedział że szczeniak śmierdzi (nie śmierdzi bo jest kąpany i wyprowadzany)to mu powiedziałam że wolę smrodek psa niż smrod wenery i że psy nie roznoszą hiva..przynajmniej.Na chwilę zamkłam mu dziób i jego mamranie bo znowu szukał zaczepki do zwady.

Gość gość
Syfiarz

Hey, pociesze cie .. nie jestes sama. Chociaż nie mam męża a partnerów miałam 3 seksualnych w życiu, pierw grzybek przy kazdym stosowaniu antybiotyków, ale miałam tabletki dopochwowe juz nie wiem jakie, ale od razu przechodziło .. później załapałam opryszczke (myslalam ze umieram) , nikomu nie zycze takiego widoku i bólu.. teraz okazuje sie ze mam HPV i to 6 typów tego świństwa.. nie wiem z kim ci faceci sie bzykają ale mam ochote iść do zakonu chociaż nie wyleczy mnie to już z niczego ! bo oba wirusy nie znikają z organizmu .. nie wiem dziewczyny, te co macie HPV . jak sobie z tym radzicie ? ja czuje ze siedze na bombie ..

Gość gość
Dobrze że jestem dziewicą, jestem dumna jak to czytam :)

Gość gość zołza
Siema tu autorka mam 47 lat i właśnie chyba przechodę menopauzę.Pocieszenie .