Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy penis 17 cm na 12,5cm w obwodzie to wystarczająco?

Polecane posty

Gość gość

Czy penis 17 cm na 12,5 cm w obwodzie to wystarczająco? Wiem, że wielkość bez odpowiedniej techniki nic nie znaczy, ale czy taki rozmiar jest dobry i czy dziewczyna nie będzie narzekać, że jest za mały?

Gość gość
k***a ale maly nie osmieszaj sie

Gość gość
A tak poważnie co myślicie?

Gość gość
poważnie, lepiej szukaj jakiegoś chłopca zz ciasnął du\p\k\ą :O

Gość gość
Ty sie zastanow jak go używac a nie czy wystarczy .... same cm roboty nie robią!! Operator też jest ważny i jego umiejętności. Zacznij używać to sie przekonasz czy jest OK - zmniejszyc lub powiekszyc sie nie da więc trzeba dobrze używać. Zmień podejście.

Gość gość
co wy pieprzycie - 17 cm i 12,5 to dobre proporcje. miałam faceta z dłuższym i bolało. teraz mam faceta z 16cm i jest idealny

Gość gość
Długość ponadstatystyczna, obwód statystycznie normalny.

Gość gość
A jak poprawnie mierzyć długość? Na jakiej metodzie pomiaru oparte są dane statystyk? Nie jestem grubasem, ale okolice podbrzusza mam miękkie i nie wiem czy kiedy będę mierzył (pytanie - z boku czy od góry) to wciskać miarkę w tłuszczyk i jak mocno? Po co mierzyć? A tak z ciekawości, jak plasuję się w statystykach. Jak 90% facetów mam czasem wątpliwości ;)

Gość gość
A po co mierzyć? Co ci to da?? Naucz się chłopie używać - czyt. uprawiaj seks i konsultuj z partnerką i wtedy będzie OK. Rozmiaru nie zmienisz a umiejętności i technike możesz zawsze poprawiać.....jak Ci się będzie chciało...bo jak nie to wtedy zostaniesz tzw. rzemieślnikiem i nic Ci nie pomoże. Musi się chcieć przede wszystkim. A zawsze znajdzie sie ktos z wiekszym i mniejszym. Życie! Używaj, trenuj, myśl o partnerce a nie tylko o sobie i dasz rade!!