Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sen o zmarłych rodzicach dlaczego tak sie dzieje

Polecane posty

Gość gość

Moi rodzice nie zyja.Rodzice nie snia mi często.Zwykle przed jakimiś wydarzeniami. Sytuacja wygląda tak ze jak sni mi się mama to zawsze jest nasz rodzinny dom, mama stoi w kuchni i pali papierosa.W tle gdzies przewija się motyw zupy i z mama zawsze się kłoce.Po tym snie zawsze cos złego się dzieje.Czyli mam przynosi mi złe informacje.Otrzega mnie przed czymś złym.Natomiast sen o ojcu to zawsze strach m ucieczka, probuje zamknąć drzwi od domu ale nie mogę.Ale za to przynosi mi dobre wieści.Tak jak dziś mąz czekał na ważne pismo.I dziś je dostał-decyzja pomyslna.Potrafi mi ktoś wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje.?

Gość gość
Nie wiem. Mi się rodzice praktycznie wcale nie śnią.

Gość gość
Wszystko zależy od psychiki i od wspomnień...w śnie mamy kontrolę podświadomie wiemy co się stanie inaczej w życiu.

Gość gość
Moj tata tak mial i ja również czasem. Ostrzegają .Ale rodzice tez mi sie snia jak dużo o nich mysle lub mówię za dnia.

Gość gość
Masz nieczyste sumienie i dlatego się śnią. Mnie nigdy się nie przyśnili, ale mojej siostrze, która weszła z nimi w konflikt śnią się często. Rodzice nie żyją już ponad 10 lat.

Gość gość
gość dziś Masz nieczyste sumienie i dlatego się śnią. x Bzdura. Wyraźnie napisała, że śnią się jej na dobre i złe wieści. xxx Autorko jesteś jedna z osób, która ma tzw. prorocze sny. To wszystko.