Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co wiążecie sie z facetami? Serio pytam

Polecane posty

Gość gość

Pytam sie z perspektywy osoby z dysfunkcyjnej rodziny, która skosztowała miodu związku z kilku facetami. Związek kojarzy mi się tylko z tłamszeniem, ograniczaniem mojej swobody i wyborów, koniecznością zabiegania o względy jakichś wieprzów, którzy oczekują, że bedzie im sie prac sprzątac i gotowac za to, że istnieją, a i tak zawsze beda oglądac sie za innymi. Jak patrze sie na związki z facetami moich znajomych, i to tych, którzy uwazają je za "idealne" to zaczynam wątpić, ze to ja powinnam chodzic na terapie u psychologa. Powiedzcie mi, w imie czego miałabym tolerowac czyjes wady? Mam 26 lat, jestem dosyc zamożna (zarabiam ok 10 tys. netto jako manager), kupiłam sobie mieszkanie w warszawie, jestem introwertyczką, która lubi samotności ale mam swoją paczkę znajomych, którzy wyczerpują moje potrzeby kontaktów z ludzmi, seks to dla kobiety nie problem - można przebierac w chętnych facetach jak w ulęgałkach, a że ja czesto lubie tez zabawy z kobietami wiec tym bardziej na cholere mi kula u nogi. Dzieci nie lubie. Robie co chce, jezdze gdzie chce, spotykam sie z kim chce. Dlaczego internetowi ludzie uważają, że powinnam sie leczyc? Nie zeby mnie to jakos ubodło, zwyczajna ciekawosc odmiennego postrzegania swiata.

Gość PiterPolishxxxHa
Taka powinna być kobieta,nie zależna i wybawiona życiem a nie osiedlówka 18 nastka z dzieckiem albo miła dziewica takie to są cfanne k***wki 🌼 Brawo dla pani :) Ja się z kobietami nie wiąże,ale do każdej mam szacunek,oprócz do nimfomanek i klubowych dupoodajek :)

Gość gość
Skorpion 24 X - 22 XI Mars i Pluton Kleptoman i intrygant. Rozwali każde małżeństwo. Własne także. Skorpion ma często braki w uzębieniu. Leń i aspołecznik. Jeśli zrobi niechcący coś pożytecznego - ciężko to odchorowuje. Skorpion często bywa sadystą i wtedy jest dentystą. Wówczas jego pacjenci mają braki w uzębieniu. Urodzeni pod znakiem Raka: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Strzelec 23.XI - 21.XII Jowisz Strzelec to moczymorda i ochlapus, zawsze się załapie na krzywego ryja, a tak się schla, że się uwali i leży. Gdy tylko wstanie i ma możliwość, to zawsze zdradzi ojczyznę. Poza tym Strzelec to polityczna huśtawka, anarchista i podziemie gospodarcze. A już przynajmniej mafia albo gangster. Czasami aż się inni zastanawiają,.skąd się bierze i jak się mieści tyle świństwa w jednym człowieku. U urodzonych pod znakiem Strzelca zawsze się zmieści. Dzieci Strzelca i Panny to najgorsza zaraza. Jak uczciwy policjant kogoś goni, to wiadomo, że to Waga goni Strzelca. Wśród Strzelców jest dużo zboczeńców, dlatego rodzi się u nich najwięcej Bliźniaków i w końcu nie wiadomo, które gorsze i to jest najgorsze. Spod znaku Strzelca: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot.

Gość gość
Mam 26 lat od roku faceta i może kiedyś dziecko a ślubu nie chcemy.Uprawiałam seks z 5 partnerami i dalej jestem wąska i ciekawa a z pochwy mi nie śmierdzi jak tu niektórzy mówią :D Mój facet ma 30 lat i miał aż około 12,jest zadbany i zdrowy jak ja.Poszaleliśmy a teraz czas brać w garść :) Tak powinno być w Polsce a nie jakieś dziewictwo i nie dziewictwo bo nie to o człowieku świadczy,życze innym takiego podejścia które jest zdrowe i moralne :)

Gość gość
gość dziś Lesby już tak mają, Zmam kilka i wszystkie takie same

Gość gość
Ja się rozchodze z facetem i wali mnie co robisz po pracy i ile zarabiasz. Ja muszę się z nim rozejsc bo jest sknera

Gość gość
Nie jestem lesbijką. Nie interesują mnie żadne uczuciowe relacje z kobietami, ot ekscytująca odmiana w seksie - zabawic sie i wyjsc. Pożądanie i potrzebe fiziycznej bliskosci odczuwam tylko w stosunku do mężczyzn

Gość gość
Dysfunkcja pełną parą :-) Takie dziwa na starość zasilają szeregi najwierniejszych moherowych beretów co to od ołtarza już nie odstępują. Taka kolej rzeczy :-D

Gość Damajakananas
tez sadze ze miec faceta to p********a sprawa autorka topiku dobrze mówi,polać jej!

Gość gość
Mnie generalnie podoba się początkowa faza znajomości, bo nawet jeszcze nie związku-zauroczenie, fascynacja, poznawanie siebie, zdobywanie... to jest fajne. Ale później to wszystko ginie, a pojawia się właśnie ograniczanie, próba kierowania drugą osobą, dostrzeganie wad i próba ich niwelowania... to już fajne nie jest. Mam za sobą jeden długi związek (5 lat) i żałuję, że tak długo w nim tkwiłam, bo niestety tak to wyglądało jak opisałam. Na początku super, później dramat. A to co słyszę od koleżanek w długich związkach czy małżeństwach to już w ogóle brak słów. Wyzywanie się, przemoc psychiczna a nawet fizyczna (nie jakaś patologia, ludzie na poziomie z dobrą pracą, wykształceni itd), wytykanie sobie wad typu-ale przytyłaś ostatnio, zrób coś ze sobą, zakazy wyjścia z koleżankami, ba, jeden facet znajomej zakazał jej wyjechać służbowo, bo nasłuchał się od kolegów co to niby się na takich wyjazdach dzieje hahaha.

Gość Damajakananas
gość Na początku deser nie jest mdły lecz kuszący i pyszny,potem się nam przejada :( Normalny facet weźmie kobietę która już miała wielu a normalna kobieta weźmie tego co miał też wiele kobiet i nawzajem się docenią a dzidzi może będzie ale to trzeba się wyszaleć to nie jest szmacenie się ani nic powinno się to skumać a nie gadać głupie rzeczy moim zdaniem

Gość gość
Związek to więzienie ;)

Gość Damajakananas
Nie tyle co to ale jest to nie dobre ide spac pa

Gość gość
Po co? Może zrozumiesz po 50tce, jak pewna moja znajoma, która nie chce być sama jak palec, w wielkim wypasionym domu. Pochodzisz z dysfunkcyjnej rodziny, i moze to tlumaczy brak wzorców i skrzywiony obraz związku, małzenstwa, rodziny. Gdzie Ty widzisz tych "wieprzów"? Pochodzisz z byłego PGRu? Kobieta mieszkająca w W-wie, pracująca, dobrze zarabiająca, widzi wieprzów? Chyba masz wadę wzroku, poważną.