Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

catering na Swieta

Polecane posty

Gość gość
Nie wyobrażam sobie wszystkiego zamawiać na święta. Catering to ja mogę zamówić do pracy jak jestem głodna, albo jak nie chce mi się przygotować obiadu od czasu do czasu. Ale nie ma święta. Sorry, ale najlepszy catering nie jest tak dobry jak potrawy własnoręcznie przygotowane i tyle. Ok, rozumiem, że ktoś nie ma zdolności czy czasu na przygotowanie wszystkiego. I zamówi sobie ciasto czy pierogi. Wiadomo: jesteśmy ludźmi. Ale zamawiać wszystko w firmie cateringowej:/ Nieeeee...

Gość Karolinianka
Ja jak na razie wspieram mamę w świątecznym gotowaniu nie wyobrażam sobie świąt bez takich domowych smaków :) W tym roku nawet postanowiłam z młodszą siostrą zrobić markizy świąteczne z tego przepisu https://www.nutella.com/pl/pl/swiateczne-markizy-przekladane-kremem . Pieczątki do ciastek już są uzbierane więc nic tylko piec :)

Gość gość
Ktos by mógł powiedzieć, że catering świąteczny jest tylko dla bogaczy... nie prawd. Jak przeliczymy ile wydajemy na świeta to możemy spokojnie zamówić catering świąteczny i nie tracimy energii na gary i inne pieczenia. Ja w tym roku zamawiam catering z restauracji Gruba Łycha w Lubawce. Mają bardzo smaczne Polskie dania.

Gość gość
a ja nawet poszłam o krok dalej i nie tyle zdecydowałam się na catering na święta ale generalnie całe spędzamy wyjazdowo w Ustce, w http://www.hotel-lubicz.pl/ mają bardzo fajny świąteczny pakiet dla całej rodzinki, ich kuchnię bardzo lubiłam zawsze więc jestem pewna, że i to świąteczne menu przypadnie nam do gustu a my będziemy mogli się na chwilę zatrzymać i po prostu ze sobą pobyć bez obowiązków i żadnych spraw na głowie

Gość gość
W ubiegłym roku robiłam sama potrawy na wigilię, byłam wykończona. Dlatego w tym roku znajoma poleciła mi catering z www.hotelsuprasl.com .Mówiła, że często korzysta z ich usług i jest bardzo zadowolona, potrawy są bardzo smaczne.

Gość gość
W tym roku zdecydowałam się zamówić catering od www.teleobiad.pl z Janek i nie żałuje. Wszystko było smaczne i ładnie podane

Gość gość
WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy! WON żałosne spamerskie kuvrvy!

Gość gość
My w tym roku nie mieliśmy z mężem czasu przygotowywać niczego na święta i zamówiliśmy katering. No niestety nie wyszło to dobrze. Nie te smaki, nie ta jakość. My oboje uwielbiamy gotować, ja zwracam uwagę na jakość produktów. Olej musi być najlepszej jakości, kapusta swoja ukiszona, barszcz swój na zakwasie z buraków bez sztucznych dodatków, dużo leśnych grzybów w kapuście itd. Mam nadzieję, że w przyszłym roku będziemy mieli możliwość zrobienia wszystkiego sami, a na wszelki wypadek zaczniemy dużo wcześniej, żeby nie było takiej sytuacji jak w te święta.

Gość gość
zamowilismy na wigilie firmowa catering Margaret (wroclawska firma) pyszności!